Embu Merveeslem00 merak ettim canım neden olurmuş haber verirseniz başımıza gelirse bilgimiz olsun canım
poncikveannesii Bir saat önce girmiş bir gün önceki açılmış postuna cevap vermiyor gerçkten bazı insanların tek derdi dikkat çekmek
Merveeslem00 poncikveannesii böyle biyerde derdim neden dikkat çekmek olsun ne kazandırır bu bana ? Oglum telefonumu alıyor oynarken bütün uygulamaları açıyor bildirimlerde kapalı olduğu için görmedim yazılanları
ruzgarmommy Merveeslem00 iyi misiniz acaba doktorunuz ne dedi biraz endişelendim açıkçası sizin adınıza
Merveeslem00 ruzgarmommy gittim bi sorun görmedi dedikleri gibi içimde unutuldu sanırım doktorumda şaşırdı açıkçası
Nymphadoraa Merveeslem00 ultrasonda falan bi şey gözüktü mü, gelen şey kesin olarak ip mi ve gelmeye devam ediyor mu😐
3_bebelianne Merveeslem00 Sezeryan olacakları ne güzel dehşete sokuyorsun hangi kasaba yaptırdın sezeryan ameliyatını yada hangi merdiven altı hastaneye ne şehir hastanelerinde neden özel hastanelerde bu şekilde doktor olmaz izinde vermezler kesinlikle uydurma bir post
Merveeslem00 3_bebelianne hahaha kasapmış çokta iyi bir doktorda oldum ameliyatımı beni ölümden kurtardı be siz ne yaşıyorsunuz ya bişey sordum sormaz olaydım ya
Merveeslem00 Nymphadoraa bi sorun gözükmedi evet baktı bir parça geldi çıktı başka yok gelen çok şükür