Merveeslem00 Kızlar zorlu bi doğum yaptım herşey iyi gidiyordu 22 günüm biraz önce tuvalete çıktım bian bi baktım bişey sarkıyor ip bildiğimiz çektikçe geliyor acile gidicem başına gelen varmı nedir sizce bu korkuyorum iç dikişlerimmi açılıyor
Fatmadmr37 Merveeslem00 gerçekten emin misiniz ip olduğuna. Yani açılmış olsa bile diyelim ipin gelme ihtimali olsa büyük tuvaletten gelir diye düşünüyorum en fazla ama tabi hiç duymadığım için bilemedim. Doktorunuz daha iyi cevap verir. Umarım korkulacak bir şey yoktur.
mucizebebegimmm Merveeslem00 hiç duymadım böyle bir şey üstte kalsın. Ama beklemeden direkt hastaneye gidin bence.
dunyamyavrularim12 Merveeslem00 çok geçmiş olsun öğrenince bize de haber verirseniz çok sevinirim çok merak ettim
Bebekmert Merveeslem00 iç dikiş açılması olsa ağrınız çok olur yara yerinizde akıntı vs olur ve kanama da yoğun olur . İnşallah içinizde ip felan unutmamislardir ayy lütfen haber edin
Merveeslem00 Fatmadmr37 evet evet eminim bildiğimiz ip büyük tuvaletemi yapıyordum zaten yani dikişlerim açılsa içten yoğun kanama olmazmıydı acaba inşallah kötü birşey değildir gidicem doktora
Fatmadmr37 Merveeslem00 doktor bakınca ultrason ile anca öyle belli olur. Hiç beklemeden gidin bence.
Merveeslem00 Bebekmert inşallah öyle bişey yoktur yaa 22 gün oldu nasıl yeni çıkıyor onuda anlamadım 😢😢mutlaka yazıcam doktora gidince
Nymphadoraa Merveeslem00 içinizde ip unutmuş olmasınlar 😐 dikiş açılsa ağrı kanama olur bence. Geçmiş olsun
Merveeslem00 dilaradoyan yapıştırma oldu kesilen yer ip vajinamın içinden geliyor tıvaletimi yaparken farkettim ve çektikçe geliyor 🥲
Nergs92 Çok merak ettim ya umarım kötü bir sonuç almamissinuzdir doktora gittiğinizde. İpin sarkıyor olmasını ilk kez duydum ya🤯