Kvsr46kvsr bebekannem ilki normal olduğu için daha rahat atlatmıştım. Sezaryen çok zordu benim için. Sevemedim yani ama mecburiyet işte
Nur_Erdugan53 bebekannem Vallahi ben 3 sezeryanımı oldum bu 3 sezeryanımı yani ağrının en dibini en acısını yaşadım diyebilirim gerçekten 3 sezeryan daha zor Öbürleri de zordu da en az bunun kadar değil ilk sezeryanımda dikişlerim patlamıştı😬
Nur_Erdugan53 bebekannem bana pişman olacak bir şey yoktu Benimki zorunlu sezeryandı zorunlu olunca da yapacak bir şey olmuyor pişman olsan da faydası yok yani
Fatmadmr37 bebekannem bende güzel gecen çok kişi duydum ve okudum ama benimde bir o kadar zor geçti. 40. Haftamda kontrol diye gittigim doktor muayenemde acil sezeryana alınmak zorunda kaldım. Ameliyathaneye giderken içimde gerçekten ufacık bir korku yoktu sadece ani olmasının şaşkınlığı ile gittim. Ne sondanın takılması ne de belden vurulan iğne canımı yakmadı. Acı eşiği yüksek biri olmama rağmen ilk ayağa kalkma ani benim o ana kadar yaşadığım en büyük acıydı gerçekten. Yer ayağımın altından kaydı gitti başım felaket döndü o an tekrar gittim geldim sanki. Ve evet nerdeyse 3 sene olacak hala bel ağrısı çekiyorum. Nadir de olsa hala dikiş yerim ara ara sızlıyor. Ağustosta 2. Dogumum var ve yaklaştıkça aynı acıyı çekmekten korkmuyor değilim.
Nurellaaaaaaa1212 bebekannem 24 haftalık gebeliğim sonlandı rahmim cok geride oldugu için normal doğuma uygun değilmişim 45 saat acılma bekledim sancıyla csnım zor oldu biraz o da
bebek_29 bebekannem 3 tane sezeryan oldum çok çok memnunum yani hiç acı hissetmiyorsun normal doğum bana göre çok berbat
Mavili1480 bebekannem Bende memnun değildim ağrım çoktu yürümek bile işkence gibiydi bebeğim hiç emmedi çok zorlu günlerdi ikincide umarım bunları yaşamam 🥲
Nurgul1010 Yazmelegi_ bende aynı cok aukur genel anestesı aldım sadece hafıf yanma ve dık durursam dıkıslerım patlıcak korkum oldu amelıyat gunu ayaga kalktım eve geldıgımdede hıc yatmadım hep ayaktaydım cok rahattı
bebekannem Alone bakın işte sizin gibi çok denk geldim hala çok şaşırıyorum nasil aynı şeyden bahsediyoruz ben sezeryandan sonra psikolojik ilaca başladım öyle bı travma yanj
Kedilibebekli Üç tane normal doğum yaptım, 30 tane doğursam yine normal isterim. Aynı gün ayaklandım, doğum yapmış kadınla alakam yoktu yani. Umarım bu dördüncü de normal olur, ben Sezeryandan çok korkuyorum Allah mecbur bırakmasın.
Alone bebekannem hepsini aynı doktorda oldum cnm ve bunda doktorun ve ameliyat ekibinin önemi çok büyük diye düşünüyorum
Nurgul1010 Yazmelegi_ suan ıkıncıye hamıleyım yıne genel ıstıycem mıgrenım var spınal mıgren olanlara onerılmıyormus baş agrısı 1 ayı buluyor gecmıyor dıyorlar hıc o toplara gıremem