Pinnar7 27 Haziran günüm. Tam 39+0 da alacağız dedi bakalım o güne kadar bekler mi zaten ters ve gelmeye hiç niyeti yok dedi doktorum ama bakalım bi stres oldummmm🥲🥲🥺🥺🥺
Mutluaile1 Pinnar7 sağlıkla kavuşun 💕 benimde 2 haziranda kontrolum var o gün tam 34 haftalık olacağız gun verirler mi diye düşünüyorum planlı sezaryen olcak
6hilal_akin1 Pinnar7 hesaplamalara göre 16 Haziran iki bebeğin arası az olduğu için doktorum 38+0 da alacak.Çarşamba günü kontrolüm var inşallah gün verir
Pinnar7 ppmerlina teşekkür ederim çok kasılmalarım oluyor, ters durduğu için Taşıması da çok zor dedi ve kilosu da iri 3 kilo bir bebek. Umarım bekler gününü 🙏🙏🙏
ppmerlina Pinnar7 ama onun belli bi kısmı ödem 🥹🥹 ortalama maks 300-400 gr daha eksik oluyor doğduktan sonra. Suyun içinde şişiyor bebişler
Ferhan-1 Didemnil35 hatta bizim aslında 2 haziranda almak istedi ama biz bayramı geçirmek istedik çünkü 3 gebeliğim malım evde iki çocuk daha olunca onları kısıtlamak istemedik
defnevedoruk Pinnar7 çok şükür çok rahat geçti hastaneden çıkıp eve geldiğimde ameliyat olmamış gibiydim☺️
Pinnar7 defnevedoruk ay ne güzel ilk defa ameliyathaneye gireceğim ben sadece onun korkusu var ama sezeryandan korkmuyorum ben de :)
defnevedoruk Pinnar7 bende hayatımda ilk kez kızımı doğururken ameliyat oldum ve acil sezaryena almışlardı ona rağmen çok şükür iyi geçmişti ,bide şimdi ikinciye olacağım işte. sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi🙈