deletedmom832 Mellek sağlıkla al kucağına ♥️ Harbiden erkek senesi heralde 🤷🏻♀️ İkili teste bana da erkeğe benziyor dedi ama net bişey demedi ben ne zaman ögrenicem ya offff 😪😪
Mellek deletedmom832 sağol canım :) bana ikili testte hiçbir şey demedi özele gittim bende ögrendim bugün :)
Sevvalacr Ozqeeeee 5gün önce gttm işte bulntılrm için poposunun üstündeydi tosbik 2hafta sonra gel dedi yani 26sında gdcm 15haftalıkken
Esrasrgn Mellek aaa ne güzelll benimde oğlum oluyo💙💙 hadi gözünüz aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah😍😘💙
Ada06 Kızlar bende yarın 15 haftalık olacağım allah izin verirse gitsem benimkide belli olur mu çok merak ediyorum😁 ve 3 lü tarama yaptırmayı düşünüyormusunuz
Kereminannesihtc Mellek melek erkek hssediyorum demistin. Nerden oyle hissettin.??? Belirtileri mi vardi sadece his mi
Mellek Kereminannesihtc sadece his hamile olduğumu ögrendim erkek dedim hiç kız diyemedim sonra mavi yatak örtüsü gördüm erkek bebek gördüm rüyamda. Hatta bugün doktora erkek hissediyorum dedim o da bence de öyle dedi :)
Kereminannesihtc Cansutkk gecen yil kiz senesiydi nasil kacirdim ya😂 yani bu aralar full kiz dogurdu arkadaslarim😎