yasegazi Arkadaşlar Merhaba, 7. Haftamdayım normal gebelerde 2.5 üst sınırken benim tiroidm 44 çıktı😞 gebeliğin başında tiroidi bu kadar yüksek çıkıp sonradan düşen oldu mu çok üzülüyorum😞😞😞
NeslihanOner yasegazi canım benim de şu an 5.2 dahiliye ye yönlendirdi doktorum şimdi ilaç kullanıyorum sen de dahiliyeye git. İnşallah düşer bi an önce hepimizin
Hulya57 yasegazi benimde düşük sınirdaydı kendiliginden normale girmis dedi dahileye de ki doktorum cok şaşirdi hamieleyim die ilac wememisti iyikide vermemişim falan dedi
MucizemmHD yasegazi benimde yükselmişti hamilelikten dolayı yükseliyormuş zaten dahiliyeye gittim 25 mg lık ilaç kullanıyorum şuan normal seviyede ama her ay kontrol ettirmem gerekiyor
gamze17 Dahiliye ye git ordan endokrine yönlendirirler benim 8 di ilk başlarda şu an 2 nin altinda ama ilac kullaniyorum
Caglacagla Yalinn8 bence de cnm mesela benm şuan 3.66 yükselmiş 25 mg hap içiyorum düşer Allah’ın izniyle hormonal nedenler hep
Yalinn8 Caglacagla evet evet %90 imizda cikiyor zaten bu mesele, benim de basinda 5 küsürdu, 6 haftaliktan beri 50 mg kullaniyorum hep 2 altinda , dengede, cook daha yuksek degerleri bile hallediyorlar zaten
yasegazi Nur57 bakalım haftaya kontrole gideceğim ilaç tedavisine başladık inşallah sınıra kadar düşer çok geçmiş olsun 🙏
yasegazi MucizemmHD bana 100lük verdi durumun aciliyetinden dolayı, ilacı da ömür boyu kullanacaksın dedi 😞
yasegazi zelowe halsizlik uyku üşüme falan diyor ama ben hamileliğe bağlıyordum, ilaç tedavisi görmezsem düşük riski, düşük olmazsa ileri derece zeka geriliği ve sakatlık riski oluyormuş
ozgurhayalim Canım ben 0.48 ile hamile kaldım. Tiroid ameliyatıyım. Gebeliğinin 3. Ayimda 31e yükseldi benimde. Su an ilacın dozunu artırdı doktorum. Sende mi ameliyatlisin canım yoksa normal birinde bu kadar yükselmiyor diye biliyorum
yasegazi ozgurhayalim hayır canım bildiğim hiçbir sorunum yoktu doktorlarım da o yüzden çok şaşırdılar çok geçmiş olsun sana da Allah sağlık versin her ikinize de 🙏
Nur57 yasegazi 39 hafta 5 gunluk hamileyim canim Azeriliyim Turkler ne diyor bilmiyorum doplere dusdum her sey yolunda dedi dokdor
MucizemmHD yasegazi ilk başladığımda hem 100 lük hem 50 lik kullandım bende değerim düştükçe 25 lik kullanmaya başladım hala 25 lik kullanıyorum ben sanırım hamileliğim boyunca kullanıcam çünkü öncesinde değerlerim normaldi. Kullanıcaz yapacak birşey yok herşey bebeklerimiz için ☺️
zelowe yasegazi bencede kesinlikle hepsi hamilelikle alakalı; allahın izniyle düşmez de zeki de saglıklı da doğar.inşlh rabbim sağlığımıza kavuşturur.
yasegazi Yalinn8 ben bütün belirtileri aşırı yoğun tempoda çalışmaya ve kansızlığıma bağlıyordum ama yaptığımız en büyük hatalardan biri işte kendi kendimizin doktoru olmak 😒