Buse4161 Biliyorum buraya elli kere sorulmuştur bir de ben sorayım kızlar 12 haftalık olduk bugün hareketleri hangi haftada gissedigoruz
Sevinc44 Buse4161 ilk hamileligim 19. haftada minik kelebek gibi hissettim ilk içimde. Sonrasında bi gun hissettim bi gun hissetmedim öyle devam etti. Şu anda masallah durmuyoruz yerimizde 33+5 :)) 🩷🧿
Buse4161 buse2507 Sevinc44 SuEr_Tu1512 reyhan03K Mor-kelebek tahamommy bcmbzz Sağılun aşklarım o zaman benim bi 1 ayım var hissetmeye 🤣
tahamommy Buse4161 göbek çevremde yağ olmasına rağmen 18 de hissettim ve şaşırdım herkes 24 haftaya kadar hissetmemek normal diyordu 😅 ama bi doktora denk geldim sonra zayıflar 16. Haftada benim gibi olanlar 18. Haftada normalmişş
Lovelavi haftamdayım ve onu hissrtmek için çook heycanlıyım ama ya anlayamazsam hareketini diye de düşünüyorum
ppmerlina Buse4161 aşkım folik asit durumun nasıl? Yani kaç hafta daha kullanmak gerekiyor sence? Genelde 12 hafta kullandırtıyorlarmış
Buse4161 ppmerlina hiç bilmiyorum ki aşkım elenatal 2 kullanıyorum 3 kapsül kaldı ben yine de 1 kutu daha alıcam ne olur ne olmaz diye
Ofinisss @Buse4161 İlk hamileliğim, 16. Haftada kıpırtılar hissettim, 17de daha netti. Şuan 19 haftalığız her gün hissediyorum