New23 Bölgedeki 3 doktora gittim biri Pınar biri Sevil diğeri de Funda ya da Ferda hanımdı tam hatırlamıyorum. Sevil Hanım’da üç tanıdığım doğum yaptı. İkisi arkadaşım biri görümcem. Görümcem kısa boylu ve asla normal doğum yapamayacakken maalesef doktorun baskısıyla normal doğuma alınıp doğum esnasında da vakumlama yapılırken çocuğun beyin kanaması geçirmesiyle sonuçlandı. Çocuk hâlâ rehabilitasyon görüyor 3 yaşında. Diğer iki arkadaşımsa gayet memnunlar sezaryen doğum yaptılar bu sene vs. Ben çok kararsız kalmıştım medical park maltepe’ye gidince anladım ki bölge hastanesi hastane bile değilmiş. Bir kez olsun medical park’a gidin mesela ben Şeyma Matoğlu’na gittim aradaki farkı kendiniz görün lütfen 7 haftalık gebe olmama rağmen bir kez olsun kan tahlili vs yapmadı bölge ama medical hemen beni sağlık ocağına yönlendirip kan testleri yapmam gerektiğini bunun bir rutin olup bu zamana kadar nasıl istenmediğini sordu mesela. Muayene yarım saatten fazla sürdü yalnızca bebeğe ve kalp atışına bakmadı tüm rahimde ne var ne yok baktı, rahimdeki damarlardaki kan akış hızına baktı, yememem gereken besinleri yapmam gerekenleri vs söyledi yani bunların hiçbirini bölgedeki üç doktorda da görmedim