Esraa00 1_Pandackk gittiğim ilk doktorum 1600 dü Şuan perinatoloji uzmanına gidiyorum oda 2500😮💨 Neyse ki 2 gün sonra doğum😅 Bu arada Batman dayım
neverlyshope Esraa00 perinatoloji hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Detaylı ultrason yapıyor mu bende diyarbakırdayım burada ücretler pahalı uygunsa oraya gidebilirim
sebilll Esraa00 hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Hangi hastanede doğum yaptınız? Doktor arayışındayım ama bir türlü içime sinen bulamadım. Bu arada doğum yapmış olmalısınız. Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin hayırlı mübarek olsun 🌸✨
Duygu_52 Nurellaaaaaaa1212 canım bende öneri üzerine o hastaneye gidicem 9hafta 5 günlük hamileyim hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Nurellaaaaaaa1212 Duygu_52 özcan karademir canım cok memnunum ama hastanenin tüm doktorları iyi diyorlar. Bir berkant hocanın cok hastası yok diğerleri dolu ama genel olarak özcan hoca tercih ediliyor. Bu aksam nöbetci randevusuz gidebilirsn
Duygu_52 Nurellaaaaaaa1212 çok teşekkür ederim canım çoğunlukla bu doktoru söyledi o yüzden bende haftaya Salı randevu aldım ama muayene olduktan sonra kontrol süresi kaç gün araya bayram giriyor ya doktor olmazsa kontrol süresi boşa mı gitmiş olucak
Nurellaaaaaaa1212 Duygu_52 doktor bayramdan sonra yok canım bende randevu bulamıyorum. 10u gibi gitmem lazım 16sına atıyor sistem. O yüxden bende bayram öncesi almadım kontrol muaynemde sıkıntı olmasın diye
Minik1Civciv Gkczel sağol canım çok teşekkür ederim sen kaç haftalıksın nerde oturuyorsun belki yakınızdır 🥰
Duygu_52 Nurellaaaaaaa1212 ay o zaman ben nasıl yapsam canım ya randevuyu iptal etsem hangi güne alsam kontrol süresi boşa gitmiş olucak
Minik1Civciv Gkczel sağol canım çok teşekkür ederim sen kaç haftalıksın nerde oturuyorsun belki yakınızdır 🥰
Nurellaaaaaaa1212 Duygu_52 ben 16sına aldım canım istersen o tarihten sonrasına bak ya da bu hafta git kontrole de haftaya bayram girmeden git
Esraa00 neverlyshope bebeğim ben çok memnunum 22.haftadan beri Kenan hocaya gidiyorum her gittiğimde detaylı ultrason gibi tek tek anlatıyor bakıyor Yaşam hastanesinde Perinatoloji Uzmanı Kenan KIRTEKE detaylı ultrasonu 5 bin
Duygu_52 Nurellaaaaaaa1212 bu hafta bile gitsem kontrol zamanım yine bayrama denk geliyor canım ya her türlü bayram sonrası mı gitsem geç olur mu acaba ya bayramdan sonra 3 aylığı geçmiş olucam o doktora da ilk kez gidicem 3 aylıkken yapılan test ücretleri falan ne kadar bilginiz var mı acaba
Nurellaaaaaaa1212 Duygu_52 yani ikili test yapıldı doktor musyne ücreti radyoloji ve kan alımı normalde 5500 civarıydı özcan hoca bana indirim yazdı hepsini 4300e yaptırdım