Selim_Alparslan deryakrgz bana sormadılar kuzum bende hareket ediyor deyince zaten direk aşıyı vurdular🌸
deryakrgz Selim_Alparslan benim ilk gebelik olunca ben dedim hareket mi bağırsak hareketi mi tam ayrıt edemiyorum bilemiyorum yani dedim kalp atışını dinletip yaptılar dünde tetanoz için hareketi sordu bende hissediyorum artık dedim dinletmeden yaptı 🤗
Selim_Alparslan deryakrgz olabilir kuzum benim ikinci olduğu halde tam 20+0 da hissettim 🤣 2 gün sonrada aşıya gittim 🌸😇
Oglanannesi deryakrgz bende daha tam hissetmiyorum haraketleri 4 olmasına rağmen bu bebeğim çok yavaş galiba
maviportakal_ Oglanannesi evet mutlaka sorun doktordan doktora görüş değişiyor ama takipli olduğunuz doktor yönlendirmeleri önemli🌸
deryakrgz Oglanannesi bende 19 haftanın sonuna doğru hissettim. İlk gebelik olunca bilemiyoruz dediğim gibi. Bebek mi bağırsak mı 😂
ddefnos Oglanannesi ben yaptirdim doktorumda onayladı yaptırabilirsin diye söyledi ama 3 gün falan kolum çok agridi kızardı ve sıcaktı bide bebek hareketlerinde azalma oldu gibi geçen hafta yaptırdım bu hafta normal hersey