Oglanannesi 19 haftadayiz sağlık ocağı karma aşı var dedi gebelikte yapılıyormus yarın gidip yaptricam bu aşı hakkında bilgisi olan varmı?
deryakrgz Oglanannesi ben yaptırdım içinde tetanoz difteri ve boğmaca var. İki üç gün kolunuz ağrıyor yani benim ağrımıştı. Bir ay sonrada tek toz tetanoz aşısı yapılıyor. Onu da bugün yaptırdım. Başka da yokmuş aşım.
Selim_Alparslan Oglanannesi ben sadece 20+2 haftada tetanoz ve boğmaca olanı yaptırdım ama 2. Doz olmayacağım önceden asilarim var
Esma006 Oglanannesi tetonozun içeriklerini içeriyor sadece adı değişti ve bu aşı bir doz yeterli oluyormuş doktorun ikinciyi de vurul dersen ona göre ebene söylersin aşıyı tekrar getirir tam bir ay sonrasına vuruyor ikinciyi benim doktorum bir yeterli demişti
fairytale_ Oglanannesi 20. Haftamda 1 dozu olmuştum ıkıncıyı olmadım 3 gun boyuncs kolum ağrıdı ve şişti3. Gunun sonunda ındı sısı dogum yaptım bır sorun yok suan🥰
HeyYou Ben yaptırdım ama doktor 28.haftadan sonra yaptır demişti. 1 gün kolum ağrıdı onun dışında sıkı ntı yaşamadım
Oglanannesi Selim_Alparslan evet benim hemsiremde yarın bakarız hangi aşıları olmussun ona göre yaparız dedi
deryakrgz Oglanannesi 17.haftamda oldum. Dünde ikinci doz sadece tetanoz olanı oldum. Sonmuş başka da yok dedi ebe..
Selim_Alparslan Oglanannesi evet kuzum ama benim çok sancim oldu ates falan yaptı bana ağır geldi korkuyorum o yüzden 2. Her türlü olmayacağım tek doz yeterli bence
Selim_Alparslan Oglanannesi canım ben yönlendirmek istemem seni. Ben kendi doktoruma sordum o bana 1 doz yeterli ama sana bıraktım dedi. Benim ilk gebeliktende 2 aşım var zaten. Sen doktoruna sor 🙂
Selim_Alparslan Oglanannesi 20+2 de yaptırdım bende ilk aşıyı. Hareketleri hissediyordum net olarak. Zaten soruyorlar hareket hissediyor musun diye.
Dilaraatlass Bende 19ds vuruldum geçen hafta dalgınlıpıma geldi doktoru da arayamadım direk vuruldum, siz sorun
Parinas Oglanannesi yaptırdım ben 20 haftada. Doktorum iyi yapmışsın ikinci doza gerek yok tek doz gebelikte yeter dedi tekrarlamıycam o yüzden. Herkes 28 28 diyor ama doktorum bebek hareketlerini net hissettiğin sürece hafta şartı yok dedi
Ahsenmira Oglanannesi ben yaptırdım aslında bu aşı eskiden vardı ama ücretliydi bu sene devlet ücretsiz hale getirdi.