Nugget dünden beri alıyorsun peki şuan açılman ne durumda ve çok sancılı bi süreç mi ? Çünkü bende bügün 40 oldum ve artık korkuyorum bebeğe bi şey olacak diye Pazartesi suni sancıyla başlatmak istiyorum doktorum bana bıraktı bu kararı ama çok kararsızım.Allahım yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavuşun
Kızım gelmiyor :( dua edin lütfen
Nugget bende sezaryan istemedim başından beri ama 40+3 üm son gün çarşamba suni istemedim dinlediğim hikayeler yüzünden çünkü açıklığım sancım yok zaten 😩çarşambaya kadar her hangi bi sancım olmazsa çarşamba sezaryanı kabul ettim ama aklımda acaba var tabi.. suni alırken acı cektiniz mi degişiklik var mı ne kadar dinlendirdiler tekrar başladılar kı suniye ?? Rabbim yardım etsin inşallah bir an evvel ikinizde saglıkla kurtulursunuz acısız eziyetsiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nugget hayrılı doğumlar olsun rabbim gönlüne göre versin sağlıklıca kavuş bebeişine
MelisHayal suyum geldi sanciyida çektim lakin kanala girmedi sezeryan oldum
Allah razi olssun
Nugget saglıkla sohhatle büyütün inşallah 🙏🏻
Ben bugun 40.haftama girdim kizim hala dogum kanalina girmemis sali günü cati yapicak doktorum yoksa ben de sezeryan olucam mecbur ve hiç istemiyorum . Ama olmazsa da yapacak bi sey yok 😔 insallah sag salim evlatlarimizi kucagimiza aliriz 🙏
Nugget kıyamam neyse saglıklısınız ya şükür 🙏🏻🙏🏻
Nugget canım hayırlısıyla inşllah doğurur bebişini kucağına alırsın yerinde olsam Meryem ana pençesi denen bitki var onu bul araştır sor özellikle haca umreye gidenlerden . Aktarlardada var Bulduktan sonra biri senin yerine bi kaba su doldurup onu içine koyup senin adına yasinokuyup dua etsin inşallah o açıldıkça sende de açılma olacaktır
Nugget cnm sıcak su açılmayı hızlandırıyor diye biliyorum tabi ebene ve doktoruna danış