40 haftalık gebeyim dun sabah doktorum yatisimi verdi suni sanci alıyorum normal dogum yapacağım ama açılmam 2 haftadır sadece bir parmak. Bugün tekrar suni sanci alıp açılmayı bekliyoruz. Ama açılma olmadıkça moralim bozuluyorum.sezaryen olmayı hiç istemiyorum. Lütfen benim icin dua edin hayirla açılmam olsun ve bugün kızıma sağlıkla kavuşayım.
    Keske kendi agrinizin gelmesini bekleseydiniz bebekte bi sorun yoksa illa her bebek 40 haftalik dogacak diye bisey yokki rabbim ayarlar onun gelecegi zamani diye düşünüyorum
    Ben de oyle düşündüm ve cok istedim doktorum suyumun biraz azaldığını ve bu haftalarda bebegi artik anne karninda cok istemiyoruz dedi.yatis verdi. Cok üzgünüm :(
    Nugget Rabbim inşallah hayırlı haberler nasip etsin bugün güzel bir Doğum nasip etsin
    Hayırla kazasız belasız olsun inşallah
      Nugget dünden beri alıyorsun peki şuan açılman ne durumda ve çok sancılı bi süreç mi ? Çünkü bende bügün 40 oldum ve artık korkuyorum bebeğe bi şey olacak diye Pazartesi suni sancıyla başlatmak istiyorum doktorum bana bıraktı bu kararı ama çok kararsızım.Allahım yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavuşun
        Aycan00 bence sıkıntı yoksa bir kaç gün daha bekle derim dün sabahtan akşama kadar sanci aldım açılmam olmadi gece dinlendirdiler. Şimdi tekrar sanci verdiler. Acilmama 9 gbi bakacaklar. :/ canin yanmasa bile moralin bozuluyor hastanede modun dusuyor
          Nugget
          Canım evet normak tabi daha saglıklı ama sezeryana da mecbursan yapacak birşey yok, hayırlısı olsun die dua etcen artık. Rabbim tek avazda kurtarsın seni.
          Nugget bende sezaryan istemedim başından beri ama 40+3 üm son gün çarşamba suni istemedim dinlediğim hikayeler yüzünden çünkü açıklığım sancım yok zaten 😩çarşambaya kadar her hangi bi sancım olmazsa çarşamba sezaryanı kabul ettim ama aklımda acaba var tabi.. suni alırken acı cektiniz mi degişiklik var mı ne kadar dinlendirdiler tekrar başladılar kı suniye ?? Rabbim yardım etsin inşallah bir an evvel ikinizde saglıkla kurtulursunuz acısız eziyetsiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
            Nugget hayrılı doğumlar olsun rabbim gönlüne göre versin sağlıklıca kavuş bebeişine
            Nugget canım benim dua ediyorum inşallah her şey yolunda gider Allahım yardımcın olsun 🙏
            Ben bugun 40.haftama girdim kizim hala dogum kanalina girmemis sali günü cati yapicak doktorum yoksa ben de sezeryan olucam mecbur ve hiç istemiyorum . Ama olmazsa da yapacak bi sey yok 😔 insallah sag salim evlatlarimizi kucagimiza aliriz 🙏
              Aycan00 doğurdum ama normal dogum sancısı çekip sezaryenle doğurdum. Hikayemi anlatmayacağım cok zorlandm
                Nugget sağlıklıysanız önemli olan bu Emin’im zor bi süreçtir geçmişler olsun 😚