İyi geceler herkese 🤗
2 buçuk yaşında oğlum var ve yaşının getirdiği enerjiden olsa gerek yaramaz 🥲 tabi ben bunu çok takmıyorum çünkü adı üstünde ÇOCUK.
Fakat nereye gidersek gidelim asla rahat edemiyorum hep çocuğumun peşinde koşuyorum zaten olması gerekende o farkındayım ama çok çok yakın arkadaşıma gidince bile diken üstündeyim. Kimse benim çocuğumun yaramazlığını çekmek zorunda değil ve bende zaten asla 1 saatten fazla oturamıyorum apar topar çıkıyorum.
Sorun şu ki ; çocuğum bu kadar yaramaz olduğu için çevremdekiler onu psikoloğa götürmemi söylüyor . Bu arada oğlum diğer bütün çocuklar gibi çekmece karıştırmayı , mutfak eşyaları ile oynamayı seviyor . Mesela benim oğlum kendisi yemekte yiyebiliyor, yemekten sonra hemen gidip ellerini de yıkıyor . Misafrlikteysek ellerini bana gösteriyor kirlendi diyor ve ben yıkıyorum. Bunlara ragmen insanların sırf çocuğum hareketli diye “ bir sıkıntısı mı var “ “ otizm olabilir mi ?” Demeleri inanılmaz derecede geriyor beni. Oğlum çok güzel konuşan , şarkı söyleyen, kardeşini yabancılara karşı koruyan biri sizce otizm olabilir mi ? Acaba oğlum aşırı mı yaramaz yoksa insanların tahammülü mü yok