Mahidevran61 Kızlar benım suan normal doğum gibi duruyor ama yapabilir miyim bilmiyorum hiç güvenmiyorum yapabilir miyim siz bu konuda ne dusunuyosunuz?
Cansn Mahidevran61 başa gelen çekilir diyorum 😁 ağrıdan korkuyorsan epiduralli yap ağrın daha az olur
Deletedmom342 Mahidevran61 son zamanda benimde öyle korkularım olultu yapamıcağıma karar verdim ve bugün sezeryan için gün aldım 🤷♀️ sizin cesaretiniz varsa deneyin 🤗
nazlihasan Mahidevran61 ilk gebeliğim hiç korkmuyorum gönderin gelsinnnnn😂 şaka bir yana da Rabbim yardım eder sezeryan diye bişey olmasaydı yine mecbur normal doğum yapacaktık hem bunca insan normal doğum yapabiliyoken biz niye yapmayalım lütfen birbirimize cesaret verelim zorunlu olmadıkça sezeryan istemeyelim🤗 sende yapabilirsin korkma biz anneyiz çok güçlüyüz herşeyi başarabiliriz içimizde 9 ay bi canlıyı taşıyoruz o zor gelmiyo da doğum mu korkutacak bizi canım hep destek tam destek 💪
Cansn Mahidevran61 sezaryen olsan spinal yapılacak o da aynı. Genel yapılsa uyanamama riskin var. Epidural yaptırıp felç olan biri hiç görmedim evet risk var ama söylentiden öteye gitmez.
Mahidevran61 Deletedmom342 nasil bişey oldugunu bilmiyorum o yüzden neyle karsılasıcam yapabilir miyim yapamaz miyim
Deletedmom342 Mahidevran61 ben hiç sancıdan falan korkmuyodum sadece içime bi korku girdi bu zamana kadar yaparım dediğim şeyi nerdeyse 1-2 haftadır nasıl yapıcam diye düşünmeye başladım. Yani bekledim sabrettim kızımında pek gelmeye niyeti yok maalesef bende sezeryana karar verdim çarşamba günü olucam o zamana kadar bakalım belki de gelir bilemiyorum kafam allak bullak 🤷♀️😂
Mavimavi Dikis acisi cok zor onu biliyorum 1 hafta 15 gun hareketlerin kisitlaniyor normalde o dakika cekiyorsun ama insanlarin anlattiklari bagirdiklari filan gordugumuzden bu haldeyiz galiba
Mahidevran61 Mavimavi ama bu zamana kadar normal yapanlar hemen ayağa kAlkıyor bi sıkınti yasamiyor gördüğüm kadariyla
Aayyysseell Mavimavi və bencə yapamama gibi bi ihtimal olmaz diye düşünüyorum bebek gelirse sen mi durduracan bir anda cesaret gelip çıkartıyorsun bence öyle umuyorum yani inşallah bende çok kotakıyorum
Ezgi1019 Mavimavi normalde kesisiz Doğum hariç ( ki ilk doğumlarda pekte mümkün değil) dikiş zaten oluyor sezeryanda göbekte olan dikiş normalde vajina iç ve dışta oluyor yanı dikiş acısı her turlu basımıza gelecek 🙄
Mahidevran61 Deletedmom342 bende yari devlet yari özel bi yerde olucam keyfi sezeryan yapmıyolar galıba
nazlihasan Mahidevran61 hadi ya aslında benimde canım çok tatlı ama sezeryan olursam annelik duygusunu tam yaşayamam diye düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru ama 🤷♀️
Gkmn35 Mahidevran61 ben sezeryan düşünüyordum korktuğumdan, kardeşimin eşi uc gün önce normal doğum yaptı, ve sunu söylemeliyim Ki, eğer esimin kardeşi yaptıysa normal herkes yapar, ve zaten nasipse ben de fikrimi değiştirdim normal doğum istiyorum, 😍😍
Yasemiinny Mahidevran61 bende hiç yapabileceğimi düşünmüyordum hatta doktoruma ben hiç acıya dayanıklı değilimdir adet ağrısını çekmemek için bile ağrı kesici icerdim sizce dayanabilir miyim diye sordum o da istersen epidural yaparız demişti ve ben epidural bile olmadan normal doğurdun oysaki acıya hiç dayanikliligim yoktur Allah yardım ediyor inan bana
Mahidevran61 nazlihasan bnce o saçma bi dusunce normal dogum yapmayanlar annelık duygusunu yasamiyor mu
Shrrife nazlihasan felaket halde yanılıyorsun niye yaşayamayabilrsin ki ayrıca dkğurmaklada anne olunmuyo canım. Bir çok bilimsel çalışma var anne bebek bağı anne bebeğini emzirdikçe altını değiştirdikçe onunla temasa geçtikçe birşeyler paylaştıkça oluşur. Annelik içgüsüsü diye birşey yoktur annelik bizde doğuştan gelmio sadece küçük yaşta öğretiliyor. ALt değiştirmeyi geç emzirmeyi bile öğreniyoruz. Sen fiziksel ve pskolojikman nasıl mutlu olucaksan öyle doğur.
Sezgin Mahidevran61 şartlar uygunsa elbette yapabilirsiniz yapacaksınız da allahın izniyle ben de doğum yapmadım ama namazlarımın arkasından hep dua ediyorum allahım bizlere hayırlı doğumlar nasip eyle sezryandan çok korkuyorum inşallah normal olur ama hangisi hayırlısıysa diyorum🙏