busra1708_ İlk gebeliğim ve zayıf değilim 20.haftanın içindeyken minicik bir vuruş olarak hissettim sonra 2-3 gün hissetmedim, sonra yine bir küçük hissettim derken 21.haftanın içine girdikten sonra düzenli olarak her gün akşam 22.30 da oynamaya başlıyor
Babybebi Miniginannesiiii1111 uzan dinlen bol bol bebeğin yeri genişliyormuş ondan ağrırmış brnimde oluyor arada 17 haftalığım uzanıyorum uyuyorum
Miniginannesiiii1111 Babybebi bende uzaninca geçiyor ara ara oluyor gün içinde adet olacakmış gibi de his oluyor yani hafif şekilde sizdede öyle mi
mucizem4423 Afrakuzu o rahmin sertleştiği içinmiş ben de öyle sanıyordum hsjsjsjs bugün doktora gittim öyle söyledi rahmi hissediyormuşuz 😊
Babybebi Miniginannesiiii1111 evet afedersin alt kısmım bile ağrıyor arada kendimi yormamaya çalışıyorum yürüyüş yapmak için veya bazende bebek eşyaları bakmak için arada dışarı çıkıyorum evde olduğum zamanlar dinlenmeye çalışıyorum kendini yormamaya çalış
Melike_2907 Nur192837 ilk gebelıgımde bende 20 den sonra fakan anca hissetmiştim suan 2. gebeliğim 15 haftamda galan net hissetmeye başladım ilk gebelıkte biraz geç hissediliyor
Mahza34 Nur192837 Bende 21+4 teyim 21. Haftada başladım hissetmeye ilk hamileliklerde 24. Haftayı bulabiliyormuş endişelenmeyin yakında sizde hissedersiniiz 😍
Aacemianne Nur192837 ilk gebelikte biraz geç oluyor hissetme. Ya da hissettiğimizi anlayamıyoruz bir saniyelik hareketler oluyor. Benim 2. O yüzden 16. haftada hissettim. Minik hareketler sanki bağırsak hareketi gibi toparlanıyor veya sırtını yaslıyor 🐣 merak etmeyin
Zulema Nur192837 ilk gebelikte normal ben ilk gebeliğimde 25. Haftada anca hissetmiştim . İkinci gebeligimde 12 . Haftadan beri hissettim bağırsak hareketi olabilir mi diye düşünüp doktoruma sordum hissedebilirsin dedi . Seğirme halinde ufak ufak hissetmiştim .
buse2507 Nur192837 17. Haftamda hissetmeye başladım canım şuan 18 haftalığım hergün hissediyorum. Her bebek her gebelik farklı tabiki
Beybimelisa Ben 12 haftalık hissettiğim zamanlar doktor bana olmaz dedi ama ben hissettim kelebek gibi çırpınıyordu hissediyordum yani
Burcumsuu Nur192837 oğlumda 17 haftalık iken kelebek kıpırtı seyiriyor gibiydi 20. Hastalardan sonra daha belirginleşti tekmeler
Alismomss İlk gebeliğimde 19. Haftada net hissetmiştim. Bu 2. Gebeliğim 16+4te basladım hissetmeye yavaş yavaş
Adaklc6 İlk 18 haftada hissettim sonra 20 21 22 23 de azalma oldu sonra düzene girdi 24 den beri düzenli hissediyorum 🤲💕