acemimom_ Nur192837 ilk gebeliğim kiloma rağmen 16 haftamda kıpırtı gibi hissetmeye başladım suan 21 haftayım hareketli bir oğlum var,sanırım insandan insana değişiyor.
Birranneee Benim ikinci hamileliğim 16 da hisettim şuan 19 ama bi kaç gündür sanki hissetmiyorum bilmiyorum anlamıyormuyum tedirginim de
Duygu027 Birranneee bende öyle zannettim bir kere tatlı yiyin üzerine su için kımıldamıyorsa doktora gidin
merveecinarr Nur192837 18+3 Haftalıkken hissetmiştim yemek yedikten sonra. Koşa koşa eşimin yanına gidip içimde Mısır patlatıyorlar demiştim çok heyecanlanmıştım 🫠 şimdi 38 haftalık olduk her tekmesinde hareketinde içimde çiçek açıyor sanki hiç şikayet etmiyorum 🌸 sizde hissedersiniz yakında. Sanırım kiloya ve kaçıncı gebelik olduğuna göre değişebiliyormuş.
Beyzzai Nur192837 20. Haftada hissettim, erkek bebek bekliyorum. Kişiden kişiye değişir. Bende bir akşam uzanıyordum ben bu çocuğun hareketlerini neden hissedemiyorum diye eşimle konuşuyordum tam o konuşmadan sonra hissettim. Tesadüfün böylesi 🤗 telaşa kapılmayın endişeniz devam ederse doktorunuza danışın.en sağlıklı bilgi onun tarafından verilecektir. 🤗
Slngrms İkinci gebeliğim 19. Haftadayım ama aşırı net bir hareket hissetmiyorum, çok az çok nadir, normal mi acabaa
annesininincitanesi Nur192837 Kişiden kişiye evet değişiyor canım benim ilk gebeliğim 15.haftadan itibaren hissediyorum şu an 17 haftadayız. Arkadaşlarım 19 ve 21’de hissettiler mesela. Boylarımız ve kilolarımız ikisiyle de farklı farklı. Bu bir sorun olarak görülmemeli bence içini ferah tutmalısın hissedeceksin sen de çok yakında 🥹♥️
ulkubenn Nur192837 17+3′ teyim 16 haftalıkken hissetmeye başladım ama 52 kiloyla hamile kaldım ve sadece 2 kilo aldım kilo alımıda bebeğin hareketlerini hissetmede büyük rol oynuyor 22. Haftaya kadar hissetmeyebilirsin kilon fazlaysa o yüzden kendini sıkıntıya sokma derim ☺️🙏🏼 ve gün içinde bebekler genelde sen rutin halindeyken uyur genellikle geceleri dinlenme esnasında daha çok hissedersin
Miniginannesiiii1111 Nur192837 ya konuyla alakasız olacak belki ama post açsam cevap gelmiyor 15+5 de kasık ağrısı adet olacak gibi ağrı hissettiniz mi hiç
Babybebi Miniginannesiiii1111 uzan dinlen bol bol bebeğin yeri genişliyormuş ondan ağrırmış brnimde oluyor arada 17 haftalığım uzanıyorum uyuyorum
ftmnrkrsad İkinci gebeliğim 16.haftadayım henüz net bi his yaşamadm.ilkinde zayıftım ve oğlu hareketliydi 16da hissetmiştim. Beklemedeyim 😅😅
Blackkk Benim ilk gebeliğim 16. Haftada minik minik hissetmeye başladım şuan 26 haftalık hiç durmuyor hangi doktora gitsem çok hareketli diyor ölçüm bile yapamıyorlar
aleynkur Nur192837 21. haftadan sonra cok net hissetmeye başladım. 20. haftada çok nadir hissetmeye başlamıştım. Kaygılanmayın yakında hissedersiniz🫶🏻
Htclk Nur192837 bende 20’den sonra tam anlamıyla hissetmiştim öncesi hafif kıpırtılar olmuştu şimdi 30’larda coşuyo☺️
Aleyo03 19 da minik hissetmiştim ama belli belirsiz. 22 den sonra belirgin hissettim 24 deyim her gün hissediyorum artık