Cimcime30 Annesiiiii20 cnm cuma pık olmuş Benı Dınle sen aynı sekıl benimde öyle oldu o pıktı strıp testı doktor kontrollü de vardı ondan emınım senınde öyle olmuş
Moz herkes nasıl emin olabiliyor kopkoyuluktan belki gün içinde çatladı yapana kadar.Bir ara dr a gittim dr yumurtan çok iyi gebelik düşünmüyorsan şuan ilişkiden uzak tur yoksa tutar dedi.eve gelip test yaptım koyu değildi aşırı.
Busraaaakkk Moz pik gördüğünde 24 saat içerisinde yumurta çatlayacak demek oluyor bunu zaten vücut ısını ve vajinal akıntını takip ederek de doğrulayabiliyorsun burada vücudunu iyi tanımak önemli
vilanelle Moz @Annesiiiii20 evet emin olamazlar bence de, ben bizzat gözümle koskoca yumurta gördüm ultrasonda sabah öğleden sonra test yaptığımda sanırım çatladı diye ikisi de kopkoyu değildi çünkü muhtemelen o aralıkta çatladı vs, yani o yüzden yukardaki testin pik olduğunu düşünüyorum adet döngüsüyle de uyuşuyor
Baliimsid vilanelle ben de yumurta takibini gideceğim acaba pik gördüğüm gün doğru mu yumurta yeterince büyüyor mu diye. Doktor size nasıl bir süreç uyguladı çatlama iğnesi falan vurdu mu ?
vilanelle Baliimsid ben de sadece gözlemlemek için gittim, ovu testi koyulaşmaya başladı biz de kontole başladık, kendi kendine büyüdü ve çatladı, iğne falan vurulmadım sadece hangi gün çatlama onu net görmüş oldum
vilanelle Baliimsid yumurtanın büyüdüğü gün 23 mm idi sanırım bu pikti-o gün, ve sonrası 2 gün. sonra da gün aşırı ilerleyin dedi
sum-anneoluyor vilanelle çatlamadan sonra mı gün aşırı ilerleyin dedi? Genelde pik öncesi gün aşırı dedi bana doktorlar
vilanelle sum-anneoluyor pik günü bir, çatlama iki, çatlama sonrası üç ard arda sonra gün aşırı dedi ama ben pik öncesi günü değerlendirdim bunlardn birini atladım