Necla3313 yesimvera rabim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin bende aşırı pocus vardı ama kilo verdim daha iyi oldu bazen kendi kendime adet oluyorum 2 3gün geçsede bende de adet oluyorum yumurta tenbeliği var kist oluyor bende
yesimvera Necla3313 benimde aynı şekil kistler küçük foliküller şeklinde olduğu için sıkıntı olmaz gebelik oluşmasını engellemez dedi.
Necla3313 yesimvera evet bakıldığımda bir çok kişi bu ilacı kulanıyor ama bana verilmedi birşeyde önermedi ne yapacağımı söylemedi sadece dinler ilişkide yaşayabilirsin dendi
Necla3313 yesimvera progesteron sonucum 6.92 çıktı doktorum iyi dedi ama bunun öncesi için hiç birşey vermedi
yesimvera Necla3313 yanılmıyorsam 10. gün falan dediğim gibi herkeste farklı olur. Adet günüme yakın şiddetli alt karın ve kaşıklar da ağrı oldu birde belim de ağrı oldu canım
Necla3313 yesimvera benimde iki gündür sol kasığım çok az ağrıyor arada geliyor oda adet olucam hisi veriyor bakalım nasip kısmet dün akşamda kötü rüya gördüm onun etkisinde kaldım ondan bu kadar tedirginim
yesimvera Necla3313 canım kötü rüya normaldir ben hala bile görüyorum. Benimde ilk azdı ağrılar adet geciktikten sonra biraz daha şiddetli oluyor sanırsın adet oluyorsun . 2 gündür daha yeni hafifledi