Rodella Serap09 yok kullanmıyorum ama 6. 7. Haftalarımda kesenin yanında küçük bir kanama alanı vardı en son ultrasonda duruyordu hala acaba o mu bosaldi aynı lekelenme çünkü
Rodella Fkubraa bende hiç kanama olmadı sadece sarı turuncu akinti oldu ilk iki gün 3. Gün böyle kahverengi lekelenme idrar enfeksiyonum da yok 🥺
Rodella Tucci çok haklısın sürekli yaptığımdan da sağa sola dönmekten birikmiş kanı atiyo olabilirim mutlaka doktoruma bilgi vericem benim dışımda başka hanımların da aynı şeyleri yaşamış olması içimi bir nebze rahatlatti
Rodella ozgeserin evet kuzum galiba normal sonuçta eski birikmiş kan ve kırmızı kanamam yok çok şükür 🙏🏻
ozgeserin Rodella çok şükür canım. Ama dediğim gibi akıntına dikkat et ve elinden geldiğince yatmaya çalış ağır bi iş yapma sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına
ozgeserin Rodella kan sulandırıcı önemli canım bundan sonra hep yatacaksın dediyde doktorun hareketsiz kalacaksın kan sulandırıcı başlasa doktor bence iyi olur
Serap09 Rodella o değildir canım bu serklaj lekelenmesi bizlerde oldu zaten olağan bisey kan sulandırıci sürekli yattığın için doktor başlaması gerek ondan diyorum
Rodella ozgeserin aslında ağır iş yapma ayağa kalkabilirsin gunluk hayatına devam edebilirsin dedi bende yatma olayını araştırdıkca ne kadar önemli olduğunu anlayıp yatmayı tercih ettim
Rodella Serap09 bana doktor yat demedi ama gittiğimde isteyeceğim çünkü her ihtimale karşı ben yatmayı tercih ediyorum doktorum ne kadar ayağa kalkabilirsin ağır iş yapmadıkça desede
ozgeserin Rodella kesinlikle canım bide senin durumun ekstra yatma gerektiriyor bana 12 haftada tedbir amaçlı atılmasına rağmen hep yattım. Ama sana acil atılmış dikişin o yüzden dikkatli olmakta fayda var
ozgeserin Rodella evet canım ben hareketsizim yatmayı tercih ediyorum de kan sulandırıcı önemli gerçekten
Rodella ozgeserin evet kuzum bugün gidiyorum doktora gitmişken hem kan sulandırılmış iğneyi hemde bu kahverengi lekelenmeyi sorucam dua et bana 🫂