Rodella Merhaba kızlar 20+3 haftalikken 7 mm açıklık ve 21 mm rahim kisaligi ile serklaj oldum. 3. Günümdeyim her yatıyorum lavaboya gittikçe yürürken de gelen kahverengi lekelenmelerim var. Sabahtan beri her peçeteye geliyor. Renk olarak koyu kahverengi sulu kıvamda. Bu normal mi
sraleyna Rodella doktor görmeden buradan fikir belirtmek doğru olmaz ama ben de yeni Serklaj oldum 2-3 gün kahverengi akıntı geldi doktorum normal demişti
Serap09 Rodella kendi deneyimim tamamen benden ilk 10 gun gelmişti arada sarı akıntı arada kahverengimsi ama normal diyen benim doktorum senin doktoruna yine sor bence her vücut farkli
myangelson Rodella genelde normal sayılıyor benim de uzun süre gelmişti ara ara. Önemli olan kırmızı kan veya fazla kan gelmemesi
Fkubraa Rodella benim üç dört gün boyunca açık kırmızı renkte geldi, sonra kahverengiye döndürdü drum normal olabilir demişti, kabız olmamaya dikkat et ıkınma dedi, bi süre sonrs normale döndü akıntılar
sraleyna Rodella korkmayın eğer çok yoğun kırmızı akıntı değilse taze kan değil demektir yeni kanamıyor yani orada bir dikiş var ve kirli kanın çıkması gerek gibi düşünüp kendinizi rahatlatın her şey zihinde bitiyor sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum 🤍🙏
Rodella Serap09 evet bende de dün sarı turuncu seklinde geldi bugün sabahtan beri yoğun bir şekilde kahverengi geliyor 😭
Serap09 Rodella yarın doktorunuza ulaşın ama bugün dinlenin normalde size bu tarz durumu söylemedi mi doktor
Rodella sraleyna aslında haklısınız çünkü benim kanamam olmamıştı ve çıktığından beri yatıyorum. Sadece çok su içtiğinden sürekli wcye kalkıyorum birikmiş kan bile olabilir bakalım doktorum ne diyecek duaların için çok teşekkür ederimm
ozgeserin Rodella canım yoğun akıntın kanaman olmadığı sürece bu kahverengi akıntılar ilk 10 gün normal.
Serap09 Rodella bnce yolundadır hersey yolunda cunku bndede o tarz geldi turuncumsu hatta normal dedi ilk 10 gun
Rodella myangelson yaa seni o kadar çok gördüm ki serklaj arastirirken hikayeni de biliyorum çok geçmiş olsun. 💕
myangelson Rodella çok teşekkür ederim 🥰 Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin hepinize 🤲🏻❤️
Rodella Fkubraa bende hiç kanama olmadı sadece sarı turuncu akinti oldu ilk iki gün 3. Gün böyle kahverengi lekelenme idrar enfeksiyonum da yok 🥺
Tucci Rodella Bende acil serklaj olup 4 gün hastanede yattım bu zaman zarfında benim de kahverengi lekelenmem oldu ve hatta doktorum lekelenmemi takip edelim diye bana verdikleri pedleri atmamamı söylemişti hastaneden çıkınca çok şükür kesildi ve bitti..Moralini bozma lütfen birikmiş kan olabilir evet ama için rahat etmeyecekse en kısa zamanda doktoruna ulaş ve kendini yorma dinlenmeye bak 🌸
Rodella Tucci çok haklısın sürekli yaptığımdan da sağa sola dönmekten birikmiş kanı atiyo olabilirim mutlaka doktoruma bilgi vericem benim dışımda başka hanımların da aynı şeyleri yaşamış olması içimi bir nebze rahatlatti
Rodella ozgeserin evet kuzum galiba normal sonuçta eski birikmiş kan ve kırmızı kanamam yok çok şükür 🙏🏻