TugceOrak tahamommy ben üniversite hastanesinde yaptırdım testlerimi, kaç düşüğün var diye sormadılar bile hiç canım
TugceOrak tahamommy evet her doktorun yaklaşımı farklı, ben de burda çok okudum 3 düşük olmadığı için yapmayanları. Bana hiç sormadılar valla, insaniyet meselesi kuzum ne diyim
eses26_ Myyfamily boş gebelikten sonra ne kadar korundunuz sonrasında ne zaman hamile kaldınız öğrenebilir miyim
Sedaa_ tahamommy merhaba bende de boş gebelik oluşmuş kese var ama içi boş evde kendim düşmesini beklesem çok mu ağrılı olur acaba
tahamommy Sedaa_ buna bişey diyemem canım ben hiç kendim düşürmedim belirti olarak kanamam dahi olmamıştı, boş gebelikte hatta 11. Haftaya kadar beklemiştim yinede düşmedi kürtaj oldum, bazı doktorlar ilaç veriyormuş benim bu konuda deneyimim yok malesef
Sedaa_ Myyfamily merhaba bende şuan boş gebelik yaşıyorum evde kendim düşmesini beklesem çok mu ağrılı olur acaba
Minkkk Merhaba iki kez boş gebelik yaşadım pıhtılaşma testi yaptırdım iki gen mutasyonama kan sulandırıcı başlamadı doktorum bu genlerde gerek yok dedi bir genim mthfr diğeri Paı. Kan sulandırıcı kullanmıyorum şu an üç aylık hamileyim doktoruma güveniyorum ama bir yandan da içim rahat değil hayırlısı olsun artık hakkımızda. Bana pıhtılaşma sorunu boş gebelik yapmaz boş gebelik bebekteki genetik sıkıntılardan kaynaklanır dedi doktorum