newera canım bende boş gebelik yaşadım ilkinde kürtaj oldum o zaman kimse demedi test yaptır diye hatta ilk gebeliklerde böyle olması normal dediler, ikinci gebelikte de dış gebelik yaşadım düşürmekle ve rahim filmi ile uğraştım, filmden sonra tekrar hamile kaldım 13. Haftada tek yumurta ikiziydi kalbi durdu daha karnımdayken hemen test yaptırdık o gün öğrendik testi ilk defa ve 3 düşükten sonra yapıyolarmış zaten sadece benden 2 eşimden 1 tüp kan aldılar, bebekler karnımda olduğu için genetiklerine bakmak için cvs yaptılar neden kaybettiğime dair hiç bişey çıkmadı genetikleri temiz, işin garip yanı bende de pıhtılaşma çıkmadı 1 sene sonra tekrar hamilelik düşündüm şuanda 22. Haftadayız pıhtılaşma olmamasına rağmen kan sulandırıcı kullanıyorum, bazı doktorlar gebelik sağlıklıysa anne vücudu onu tutuyor sağlıksız ise bırakıyor diyor o yüzden gerekli görmüyor testleri, tıptakiler bile kendi içinde ayrılmış durumda.. benim bu kayıplarımın hepsi covidden sonra başıma geldi sonrasında vücudumu temizlemek için düzenli hacamat yaptırdım onun şifasına inanıyorum deneyebilirsin