edabolukbasi3- 1sen1ben1debebek yeşillikli lays yemiştim ya Allah seni en sevdiğim cips soğuttun teşekürler 🤣
1sen1ben1debebek edabolukbasi3- ama napiyim eda bacım yalan mı söyliyim yedikten hemen sonra oldu birde ben nereden bileyim😢😭😭😭😁
Nurellaaaaaaa1212 ppmerlina canım belli ki yoğun kusma yaşıyorsun sıvı kaybı olmaması için her ihtimale karşı bi doktora gitmende fayda var
edabolukbasi3- ppmerlina 4 den fazla kusuyorsan genelde doktorlar gelmeni söylerler çünkü vücut susuz kalabilir
Nurellaaaaaaa1212 ppmerlina yani doktor bana cok fazla kusarsan gel seruma ihtiyaç olabilir sıvı kaybından dolayı demişti ama önlem amaçlı bende cok kustum çünkü
Mor-kelebek ppmerlina aynen safra suyu canım o bebiş kız mı? Ben ilk kızımda her sabah bu şekilde çıkartıyorum doğuma gidene kadar devam etti resmen kusmadan kahvaltı yapmazdm. İnşallah çabucak geçer senin
ppmerlina Mor-kelebek cinsiyetimizi daha öğrenmedik 🥹🥹 Ay evet bazıları 9 ay boyunca kusuyormuş çokkk kötü çok zor
ppmerlina edabolukbasi3- gün içinde 4′den fazla öğürüyorum ama 4′den fazla kusmuyorum genelde sabahları ve akşam yemeğinden sonra oluyor çıkarmalar 😔 bol su içiyorum yerine geçsin diye ama kafama takıldı şimdi