summmmm Ben 31. Haftamda enfeksiyondan dolayı doktora gittim. Doktorum vajina yıkama işlemi yapacağını ve çatala çıkmamı söyledi. Aşırı gerildim, kendimi aşırı kasan bir insanım ve paniktağım var. Ama asla korktuğum gibi bir durum yaşamadım. Masaya geçtim oturdum, zaten sonrasında dişçi koltuğu gibi kumandayla koltuğa şekil verdi. Ekstra hiçbişey yapmadım. Kaslarım çok rahattı, ve sanırım şeklinden dolayı bacaklarımı kasamadım bile. Elbette yapılan kullanılan şeyleri hissediyorsunuz ama zaten bulunduğunuz konum vücut olarak aşırı rahat olduğunuz bir durumda oluyor. Ha o an orda o şekilde durmak rahatsız edicimi evet ama kendime sürekli doktorun günde belki 50 kez böyle bir pozisyonda bulunduğunu söyleyip durdum 😂 doktoruma aşırı güveniyorum ve kendisiyle hamilelik sürecimde çok derin bir güven ve sevgi bağı kurdum. Yıkama işlemi yaparken benle çok günlük sıradan bi şekilde sohbet ediyordu en son ona doktor hanım şuan bunu konuşmak için uygun pozisyondamıyız diye sorduğumda “ne var kız aha bitti bile” diyip gülmüştü 😂 Belki farklı bir muayene vs de durum farklıdır ama benim şuanlık tek tecrübem bu, ikincisi olacağı zaman bu yüzden hiç gergin hissetmeyeceğimi düşünüyorum.