ersancar mor_menekse1 mor_menekse1 bat 26 dün test yaptım negatif çıktı belirtiler de vardı biraz daha bekliycem galiba
Gozdeeb mor_menekse1 bat 27. 1 gun geciktim hatta post actim. Biri var diyor biri yok diyor. O yuzden biraz daha beklicem
Serone mor_menekse1 valla erken testlerle kafayı bozmuştum din ve bugün silik göründü erken yapmak boşuna stresmiş şimdi gecikme bekliyorum
mor_menekse1 Serone seninde bat yarın galiba benimde 29 yarın sabırla bekliyorum test falan da yapmadım baklm 😂 erken öğrenmek çokta iyi degil sürekli stres sebebi akışına birkmak en iyisi iyi yapyorsun
Serone mor_menekse1 kızımda geç döllenme olmuş mesela 7 sene öncesi testlerime gittim adetten önce beta vermişim çıkmamış tam adet günü beta yüksek çıkmış doktorum geç döllenme demişti onda bekleyelim bakalım kısmet artık
mor_menekse1 Serone 7 sene sonra mi korunmuyorsunuz artık Çocuk kararı aldığından bu yana kaç aydır deniyorsun olmuyor canım 3, 5 yaşında ikizlerim var 3 aydir deniyoruz olmuyor bizimde
Serone Adetteki tek standartım sivilce benim adetten bir gün önce şaşmaz yüzümde bir tane sivilce çıkar ay bugün çıkmadı sürekli yüzümü yokluyorum😀
Serone mor_menekse1 7 sene sonra karar verebildik maalesefki çalışan anne olunca çocuk ister istemez perişan oluyor kızın 1. Sınıfını atlatalım dedik 7 aydır deniyorum ama ara sıraydı bu ay ilk kez ovulasyonla denedim