Kızlar merhabalar, buraya sık sık yazıyordum çok zorlu bir hamilelik yaşadım en büyük sebebi anksiyete ve panik ataktı. Sürekli panik ataklar yaşarken bebişi 37.haftaya getirdim. İlaç kullanmıyordum. Nefes alamama, bayılacağım hissi, çarpıntı sosyal fobi. Depremler de cabası… ailemden uzakta 6 ay. Geriye kalan 2 bucuk ay deprem korkusu derken şimdi her şeye değdi diyorum. 37+1 medicana Beylikdüzüne gittim suyum geliyordu sabah da nişanım gelmişti sancılarım da cıkınca yatış verdiler. Evdeyken birkaç kere sızıntı hissettim. Mutlaka siz de dikkat edin. Ayrıca en ufak bir kanama bile olsa gidin.
Hastaneye ilk gittiğimde Çok korktum haftası biraz erken diye ama çok şükür bir şey olmadı. Kızlar ne panik ne anksiyete kalıyor hiç merak etmeyin. Genel anestezi ile dogum oldu. Ekip çok iyiydi hemşireler aşırı ilgiliydi. Ameliyata girerken çok korktum bir ama normal… Sonda takılırken sadece biraz canım yandı. Onun haricinde 1 saat içerisinde odamdaydıım. Alttan kontrol ederlerken cok canım yanıyor sadece :/
Bebeğim ultrasonda 3.190 gram gözüküyordu 3.300 gram doğdu. Şu an yanımda arkadaşlar çok tuhaf. 💕