Cemre2019 37 haftalık gebeyim. Doktor 1 marta gün verdi cok uzun bi süre degil mi ? Spinal anestezi olanlar kaçıncı hafta da gün verdiler ?
Pars Cemre2019 15 marta gün verdiler spinal sezeryan.. normal olsa 20 mart gözüküyordu doğum yani 39+2 oluyor verilen gün..
Pars Cemre2019 ve de erken doğum riskiniz yada bir probleminiz yoksa zaten sezeryanda olsa en sağlıklı hafta 39. Hafta.. kalabildiği kadar içerde kalsın istiyor doktorlar küvezlik bir durum olmasın diye
elifiii Cemre2019 38+6 ‘da oldu sezaryenim. 1 marta şurda 13 gün var zaten. o günler içinde gelmezse doktorunuzun verdiği tarih gayet güzel, sağlıkla gelsin..
MugeIk Cemre2019 bende 37+1 im 20 subat ile 28 subat arası gün seçin dedi doktor 25 subatı sectik bizde.
Cemre2019 MugeIk. Ay bana sorulmadı bile 😕 sorulsaydı 27 subatı secerdim 😌 kendi doğumgünümde kızımı alırdım kucagıma 💕💕 Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım inşallah. 🙏🙏
Bktkzycnyt Cemre2019 siz isteyebilirsiniz hala dogum gunumde alin diye kabul ederler bence ben hafta sonuna denk getirmek istedim cocugun okulu var diye cuma yi sectik o yuzden bi kac gun oncesi de olur dedi
Zhraaltun Cemre2019 nie sorulmadi vnm bna soruldu 20 sbt dedim dhum gunmde glcek allh nasip ederse tabi sordk glisimini tammlams oluyomu die doktrda evt dedi 38+1 olck😍
Bktkzycnyt Cemre2019 aa ayni tarih ve hafta ben de bunu dusunuyorum daha iki hafta var ilk mi sizin benim ikinci bi de normalde 2. 37 38 de alinir diyolar hep ama benimki de beklemeyi secti ben de cok sismedim ilk cocugum da gec gelmisti insallah bu da bekler
Cemre2019 Bktkzycnyt ay ne güzel 💕💕☺☺ benim 3. Bebegim canım kızım ve oglum var. Her ikisinde gün alamadan dogum yaptım sezeryan ile. Kızım 38+2 dogdu oglum 36+5 dogdu. Şimdi bunu bekliyorum ama spinal olmaktan sanırım biraz korkuyorum 😔 nasıl atlatıcam bu korkuyu hiç bilmiyorum 😣😣 Sadece netten yazıları okudum video bile izlemiyorum ki etkilenmiyeyim diye 😕😕