yazbebisi_ kesinlikle katılıyorum, yorumları okudukça şoka girdim resmen. Beddualar hakaretler havada uçuşmuş, hadsizlik tavan, yargılama tavan ! Arkadaşlar başka insanların anne olamamasının sebebi bu kişi mi ? Hemen hemen her yorumda bununla yargılamışsınız yazan kişiyi ? Beddua etmek hakaret etmek nedir ya ? Zaten bebeği istemediği için kötü bir psikolojiyle bu başlığı açmış insan gibi pozitif konuşup destek vereceğiniz yerde yargılamadığınız konu kalmamış hepinize gerçekten yazıklar olsun. Karşınızdaki her kim olursa olsun hamile bir kadın farkında mısınız ? Ahını almayın, hakaret edip yargılayıp günahına girmeyin. Ayrıca çocuğu doğurup çocuk esirgeme kurumuna verirse, veya sokağa atarsa ne olacak ? O günah değil mi ? Kocasından emin olmadığını yazmış ya hislerinde haklı çıkarsa kocası yarı yolda bırakırsa bu kızı ? Zaten çocuğu da istemiyor, doğurup sahip çıkmaması çok yüksek ihtimal. Her yorumda Allah diye girip beddua ederek çıkmışsınız ne tuhaf ya. Benim kendi öz annem beni doğurduğunda babamla sorunları varmış bana hiç bakmadı, erkek kardeşimi yetiştirme yurduna verdi babamdan boşanınca. Ailesi de sahip çıkmayıp üvey annenin kollarına attı beni . Ne anlatıyorsunuz siz ? Keşke doğurmasaymış ben de o kötü günleri yaşamasaymışım ! Biraz empati yapın insan olun, aldır aldırma diye tavsiyede verecek haddimiz yok bizim, güzelce konuşup moral verseniz belki düşünceleri değişecek ? Niye insanların çocuk sahibi olamamasının sebebini bu kişi olarak görüp saldırıyorsunuz ? Kınarken yargılarken hiç mi düşünmüyorsunuz ben de anneyim yarın öbür gün evladımın başına gelir diye ? Yazık insanlığınıza yazık