deletedmom43191 kimchikimdi 🤣🤣🤣 tüh keşke göreydim 🤣 haspam bize kurban olsun 5 gün önce katılmış bide bizden bıkmış 🤣🤣🤣
kimchikimdi deletedmom43191 Hic sorma valla bana hakaret ettiler diyo kendisi ediyor herkese hakaret neyse zaten fakeyim hakkınızı helal edin dedi gitti 😂
Fahriye41 deletedmom43191 ayy birde demesin mi vatan hainleri diye saçma sapan bi post du öğretmenim ben felan filan sonra ben fake hesabım dedi değişik komik bir posttu😂
ppmerlina deletedmom43191 dün bir post açmıştı burda bazı kişilerden nef.ret ediyorum diye. Yine saçma sapan şeyler demişti yok biz asker düşmanıymışız da yok neler neler. En sonunda itiraf etti ben fakeydim kızlar hakkınızı helal edin bir daha da girmem dedi gitti fndndndndnn
deletedmom43191 ppmerlina 🤣🤣 millet işsiz güçsüz valla biz işlerden oturmak bilmiyoruz bu kişi nasıl işini gücünü bitirip oturuyor da milletle alay ediyor
ppmerlina Alya05 yazık bi arkadaş sinirden kusmuş ya hakkımı helal etmiyorum bir damla suyuma muhtaç ol yazmıştı İçim nasıl yandı biliyor musun yani o kavga o seviyelere gelene kadar o hesabın çoktan banlanması gerekirdi. Valla çok üzüldüm o yoruma