Tutaste_ Tazecikannecikbitanecik çok yorgunsun derken eşin yatıyor heralde bölük komutanı nöbetleri sana yazıyor
2bebelianne Şaka gibi ilk postunda kafa bulduğunu anladım hala fake misn diye soran var bayağı bizimle kafa buluyor neyse eğleniyoruz 😂
Anneoldum2 Tazecikannecikbitanecik çamaşır suyu iç bacım😥🤣🤣🤣🤣 geçmiş olsun fırcaları değiştirin bari farklı alın
ppmerlina deletedmom43191 dün bir post açmıştı burda bazı kişilerden nef.ret ediyorum diye. Yine saçma sapan şeyler demişti yok biz asker düşmanıymışız da yok neler neler. En sonunda itiraf etti ben fakeydim kızlar hakkınızı helal edin bir daha da girmem dedi gitti fndndndndnn
kimchikimdi deletedmom43191 Bi post açmış buradaki insanlardan nefret ettim kucumsuyorlar falan demisti ordan sonra olaylar koptu zaten 😂
Fahriye41 deletedmom43191 ayy birde demesin mi vatan hainleri diye saçma sapan bi post du öğretmenim ben felan filan sonra ben fake hesabım dedi değişik komik bir posttu😂
deletedmom43191 kimchikimdi 🤣🤣🤣 tüh keşke göreydim 🤣 haspam bize kurban olsun 5 gün önce katılmış bide bizden bıkmış 🤣🤣🤣