Merhaba geçmiş olsun ben de graves hastasıyım, tsh degerlerim normal gittigi icin herhangi bir sey yapılmıyor trab degerim yuksek. Tsh etkilenirse propycil e başlanacak etkilerini biliyorum bebekte gelisim geriliği yapma olasılığı var. Ancak bununla ilgili cok doktora gittim ayni zamanda endokrin takipliyim 9. Haftamin içindeyim. Sizin degerleriniz nasil bebeğiniz etkilendi mi gelişimden? Bana tüm riskler hakkında bilgi verildi. Bebegimin tiroid hastasi olmali ihtimali, erken doğum, dusuk riski, bunların hepsini biliyorum ancak şu an bebegim iyi ve tüm bu riskleri göze alıyorum. Propycil kullanan annelerin bebekleri genelde minyon oluyor çevremde bir bebek var böyle. Gelisim geriliğinden dolayı maalesef engelli olma ihtimali de var, ancak bu olmayabilir ve bebeğiniz minyon bir bebek olabilir kilosu dusuk olabilir ve belki yenidogan ihtiyaci olabilir. Tüm bu bilgiler doğrultusunda hepsini kabul ettim, her ay duzenli tsh bakılıyor bu arada stres inanılmaz antikorlari etkiliyor. Size tam olarak ne dendi degerleriniz nasil paylaşabilir misiniz? Endokrin ve perinatolojiyle görüştünüz mü?