Mia88 Basergunbusra sagol canım sanada maşallah daha erken ama az kalmış ben 18 de gaz gibi hissetmeye baslamıstım yani tarif edemiyorum o hissi aslına bakarsan ama 20 de net olarak hissettim
Basergunbusra Mia88 benim sanirim su az ictigimden de olabilir kac Kere ultrasound gordigimde doktor karnima vuruyir uyandiriyor bebegimiiii
Basergunbusra Ebrs suyunnn nasil pekiiii Bana az iciyirsun dedi doktorummmm Boyle devam edersen sikintiii olur dedi Bende korktummmmm ya
Ebrs Basergunbusra Şimdilik normal dedi canım, zaten senin içtiğin suyun bebege etkisi yüzde 10 falan. Yüzde 90i bebegin kendi uretiyo. Yani doktorum ultrasona aldiginda böyle demisti 😊 stres yapma o yüzden
bulutunannesi33 Ilk baslarda kıtre kıtre ama smdı yudumla 36hagtalıgız bır bardak su ıcmem demek gece bes kere wc cıkmam demek😂
Basergunbusra Ebrs gercekten mu korktum Hemen basladim icmeyeeeee yarin birgunnn bisey olursa doktor demediydi deme dedi
Ebrs Basergunbusra yok canim stres yapma, azaltma su icmeni ama yinede icemiyorum diyede üzme kendini. Bebiş bi sekilde sağlıklı büyür Allahin izniyle 😊 detayli ultrasonda bisey demedi mi doktorun
Ebrs Basergunbusra bence bi detaylı ultrasona girz orda suyun normal mi degil mi daha net anlasilir. Benim öyle anlaşılmıştı 😊