meryys Oznurozkatarr Bende bende herhafta doktora.. lekelenme yaşadım 2 3 kez ondan gittim birde benim su akmış gibi oluyor çamaşırım doktorum normal diyor sizdede oluyor mu
Oznurozkatarr meryys 2 ayrı doktora gidiyorum lekelenme falan yok bende şükür ayarladım her hafta kontrol denk geliyor 😂 evet su gibi akıntı var doktorum normal sağlıklı gebelik işareti demişti bana
meryys Oznurozkatarr Ayy onu nasil ayarladiniz düşününce mantıklı geldi bana 😂 yaa o zaman düşünüp durmayım sürekli kafaya bir şey takıyorum sinirimde bozuluyor Dün yediğim yemeği bile taktim düşünün 🤣
Oznurozkatarr meryys 2 özel hastaneye gidiyorum biri tüp bebek doktorum biri normal doktor takibi bir hafta birine gidiyorum diğer hafta birine sona kontrol süreleri denk geliyor görüyorum her hafta 😂
bebek_29 Oznurozkatarr amin inşallah darısı tüm gebelere cinsiyeti için 16 17 haftada gidin tam net öğrenirsiniz
Ozgenur001 Oznurozkatarr 13+2 çok zor geçiyor aşırı iştahsızlık mide bulantısı halsizlik yemek yiyemiyorum 🥹 bir an önce atlatalim şu dönemi
Ozgenur001 Oznurozkatarr bende başlarda öyle diyordum 10. Haftaya kadar okadar rahattım ki 😂😂 dedim tamam benim hamileliğim çok kolay geçecek ne varmış ki felan son 3 haftadır o günleri mumla arıyorum şimdi 😂 umarım hep böyle rahat devam eder hamileliğiniz 🥰🙏
meryys Oznurozkatarr Aaa anladım valla iyiymiş öyle bende geçen acile gittim akşam ama kadın travma yarattı bende 2 gün sonra kendi doktoruma geleyim mi ben diye mesaj attım dayanamadim sağ olsun gel bakalım dedi şimdi çarşamba kontrol 😂
benceyn 8+2 ama pek bişey hissetmiyorum. Bulantım olmadı. Bazen adet ağrısı gibi ağrı geliyor sadece normalmi belirtisizlik bilemiyorum
Esma006 Oznurozkatarr 32+3 ağrılarım var sancılarım var ayakta durunca oluyor yatınca iyiyim ama çok şükür
bebek_29 Oznurozkatarr hayır cinsiyetimiz Erkek tam net öğrenmek için geç gittim 17. Haftada gittim 👶🏼
meryys Oznurozkatarr Gerçekten öyle eşim de biraz sal diyor dün afedersin pide yedim bundaki et biraz pembe pişmemiş mi diye esimin basinin etini yedim pişmiş diyo ama gel onu bana anlat hshseh resmini çekip chatgpt ye attım bu pişmiş mi diye 🤣