meryys Oznurozkatarr Bizde sata göre 10+0 ultrosana göre 9+2😀 biraz evhamli geçiyor bazı seylere çok kafa yoruyorum
Mrvbs Oznurozkatarr bugün 6+3 olduk hiç bulantı vs yok çok şükür. Ama ara ara kanamam oluyor doktor kontrolünde ilerliyoruz inşallah bi sorun yaşamayız
Buket-izmir miracsmom_ soda içmeyi dene sodayla mide bulantı sorunum hiç kalmadı inşallah seninde hemen çözülür bide yeşil elma ikisi de bende işe yaradı başlamakla bitti direk ❤️ allah kucagına almayı nasip etsin
Begonvil15 Bende 11. haftaya yeni girdim önceki haftalara göre daha iyiyim çok şükür 🌸 sabah bulantılarım devam ediyor
Buket-izmir Begonvil15 soda/yeşil elma beni çözdü direk. Kucağına almak nasip olsun 8. Haftadan selamlar ❤️
Umuteymen65 Benim çok kötü geçiyor ayaklarım uyusuyor geceleri sağ sol yatıyorum her iki tarafın da uyuşuyor kalcamla beraber 😒
Oznurozkatarr Mrvbs koyu renkte olmadıkça bir sıkıntı olmuyor diye duydum benimde 6. Haftada başıma geldi
meryys Oznurozkatarr Bende bende herhafta doktora.. lekelenme yaşadım 2 3 kez ondan gittim birde benim su akmış gibi oluyor çamaşırım doktorum normal diyor sizdede oluyor mu
Mrvbs Oznurozkatarr merhaba diğer mesajlarınızda gördüm sizdemi tüp bebekle hamile kaldınız, benimde tüp bebek ☺️ acaba tüp bebek olunca kanama risk vs daha fazla mı oluyor diye soruyorum
bebek_29 Oznurozkatarr amin inşallah darısı tüm gebelere cinsiyeti için 16 17 haftada gidin tam net öğrenirsiniz