Kelebek27_ Kızlar çatlıcam komando gibiyim evin içinde keşke son aylarda hep yapsaydım şu hareketleri. Ben son hafta başladım 😭
Aleymercimek Kelebek27_ benim sayfaya gore 5 gunum kaldi bu 5 gun icinde de olabilir gecikedebilir ama ben de senin gibi son an basladim surekli yapmasamda aklima geldik e kalkip ordek yuruyusu vs yapiyorum 😜 ama bence vakitlerini bekliyolar
Prensess33 Kelebek27_ yarın 40haftalik oluyoruz bı belirti yok sadece nstde iki haftadır sanci cikiyo açılma yok merak ediyorum ne zman gelecek bebişim🥹🥲
Kelebek27_ Aleymercimek benimde 3 kaldı. Ama açıklığım yok incelme yok kanala inmemiş dedi doktorum bunu duyduğumdan beri yapıyorum yani 3 gündür 😣 e nasıl gelcek vakitten haberi yok benimkinin
Aleymercimek Kelebek27_ Valla benim kanaldaymis ama ona ragmen tik yok zaten dogacagi gun bile kanala iner ona cok takilma bir anda her sey olabiliyor🤗 bakicaz artik insallah bir an once saglikla kucagimiza aliriz
Kelebek27_ Prensess33 sancılar iyi mi bari en kötü suniyle desteklenir benim sancılarımda ufak. Evde olan sancılarım nst esnasında gelse doğuruyorum sanır doktor 😅
Kelebek27_ Prensess33 napçaz ya çatlıcam gerçekten. Salı günü suni sancı alcam belki bir sürü duyguyu aynı anda yaşıyorum
Perihan3 Bugun 40 hafta olduk mide agrim cok dogum sancisi yok bayilcam agridan yanmadan ilcta fayda etmiyor
Smr28 Activating labor diye bir video var youtubede deneyen oldu mu? Bn şuan 37+4 haftam sona doğru denerm belki
Kelebek27_ Smr28 bende bugün bi postta gördüm o video önerisini bikaç hareket yaptım ama ümitsizce zaten kaldı son 3 🥲 keşke 37 de başlasaydım
Smr28 Kelebek27_ ben şuan başlamam 38 39 da yapmayı düşündüm benm bebek hem kilo alsn hemde ters şuan
Kelebek27_ Prensess33 39+4 üm doktorum uzatma taraftarı değilim diyor bende risk almak istemiyorum 41 lerde. Keşke kendiliğinden gelse
Kelebek27_ Aleymercimek inşallah. Doktorum ilk gebelikte bu haftalarda kanal girmiş olmalarını bekliyoruz dedi ondan takıldım. Kilo aldıkça girmesi zorlaşıyormuş
Ayshababy Smr28 şuan başlamasan geç kalmış olursun 36 haftadan beri yapıyorum tik yok hemen doğum başlamıyor cnm bu egzersizleri 33te bile yapmaya başlayan var yinede 40 haftayı buluyor