Sevdece Hilalcanim ay cok komik koltuğun altına yemek döküşünüzü hayal ettim de 😅😅 hatta kediden falan mı bahsediyorsunuz diye tekrar okudum 🤭
lnbahar Hilalcanim canım yani benim kızımda 3 yaşında hiç olmadı ama bence gelişimine göre gayet normaldir her çocuk bir değil, 2-2,5 yaş arası gerçekten krizli geçiyor. Biraz daha anladığında geçecek inşallah
anneoluyorumm13 Hilalcanim hahahah çok tatlı o bölge ilgisini mi çekiyor 😁 acaba benimki nasıl olucak 😁
Hennademet Hilalcanim 2 yas sendromunu dibine kadar yadamıs biriyim 😬 Allah düşmanıma yaşatmasın cidden 😂 o dönemle alakalı da olabilir bu tavrı, özellikle inatlasıyor ve gereksız yükselıyorsa kesınlıkle sendromu ile baglantısı vardır 😂
mervemurat16 Hilalcanim benim kızımda tabağa koyulanı mama sandalyesine döküp kendi geri tabağa koyuyor aşırı bir sinir var herşeyi kendi yapmak istiyor kendini geriye atıp yalandan ağlıyor nirvanada 2 yaş sendromu yaşıyoruz
edabolukbasi3- Hilalcanim hahshahahsjajajxaj alıştım ben döküyom mu tavuk mu besliyon kız kahkaha attım 🤣🤣🤣