Phyloo Hilalcanim görümcemin dört yaşındaki çocuğu hâlâ aynı yetiştirme tarzına bağlı sonrası iki yaştan sonrası kendine huy yaptırtma dikkat ette
nurssmom Hilalcanim doğru doğru bütün gün aç kalıp ağzına lokma koymayan bebeler var buna şükür gerçekten 😂
Yenibirannee Hilalcanim benim ufağım 1.5 yaşında örtüsüz vermiyorum oda örtüyü görünce hemen oturur bekler aynı şekilde tabaktakini yemek örtüsüne döküyor o şekilde yiyor
Mzzz Hilalcanim o sorun bizdede var 20 aylık olmak üzere dediğiniz gibi koltuğun üstüne ben döküyorum artık oda yere döküyor TV ünitesine taşıyor tek tek aralarda yiyor falan 😂😂
Adeva Benimki iki buçuk yaşında pislikten keyif alıyor yemekleri masanın üstünde birbirine karıştırıp yiyor bende ne zaman gecicek bekliyorum yildim
Oslemasel Hilalcanim ay içim rahatladı. Kaç gündür benim kuş kafayı yedi diyordum. Bardakta su veriyorum. Yere döküp içiyor. Yalıyor bildiğin😅 2,5 yaşında
Miniboy Hilalcanim koltuğa dökmese iyiymiş😂 yemicem diye inat etmesindense yada yiyip yanağında bekletirdi yeğenim zorla yedirirdi ablam. Yesinde oda düzelir annesi azcık farklılık seviyor demekki😂