satasoy Denemediyseniz bunlari yapin Hurma yiyin gunde 6 adet, yuruyus yapin, squat hareketi yapin, pilates topuna oturun faydasi olur Saglikli dogurmalar :)
sonsuzmasalim worin aynen öyle canim bende o yüzden zaten her seyi denedim ve pisman degilim. zaten ebemde dedi cocuklarin sanciyi hissedip de öyle sezeryanla gelmesi direk sezeryanla gelmesinden daha iyiyidir diye😅
worin sonsuzmasalim habe seiy gestern wehen maus ctg’de de çıktı, aber leider jede 15 minuten😬 immerhin😂
Ecmbalci worin belki cocuk kova burcu olmak İstemiyo balığı bekliyo :D gerçi ben kova burcuyum mükemmel bi burç ama gelde anlat
worin Ecmbalci hamile kaldığımda keşke balık olsaydı diyordum ne biçim dilek dilemişsem tutacsk gibi😂
sonsuzmasalim worin süper 😍 insallah yarin suni sanciya gerek duymadan siklasir sancilarin🙈 acilman varmi?
Haticealasahin worin ayy yarin mi alcan suni 🙈 beni erken almislar az daha bekleyin dedim ama 40+5 bugun basladik😂
worin Haticealasahin evet yarın büyk gün:)) ay banada haber ver cnm, senin açılman flm var mı? hangi yöntemle suniyi başlattılar😬😂