BEYZAKUCUKDAG Elifcc valla bana da hurma günde 1 bardak adaçayı 1 bardak ahududu yaprağı çayı 1 bardak zencefil çayı 1 bardak tarçın çayı iç dedi yürüyüş yapıyorum suquat yapıyorum ama en etkilisi birliktelik oluyor korunmasız şekilde
Rumayy 1-ahududu çayı 2- perine masajı 3- çuha çiçeği yağı ağızdan ve fitik olarak 1000 mg ( rahim kaslarını yumuşatıyormuş) 4-yerleri sil dedi 5- korunmasız cinsel ilişki Activatinf labor youtube yazınca ilk çıkan videoyu mu diyorsunuz kızlar
PoyrazCnsu Normalde 35. Haftadayım bebek 2 hafta önde sizce doğum çok mu yakın yoksa haftasında mı geliyor
Sibelipekf Elifcc merdiven in çık yürüyüş yap yürüyüş doğum sonrası için de bence büyük rahatlık bedenin için ben az yurudugum için pişman oldum
Sibelipekf Elifcc perine masajı iicn sanırım geç kaldın cinsel ilişki içinde emin olamıyorum son anlarında yaşam kanama vs olur diye tedirgin olur insan
1Ali Z13m video 10dakikaydı sanırım bütün hareketleri gösterdiği süre kadar yaptım. 39.haftaya kadar günde 2kere 39dan sonra gün içerisinde müsait oldukça sürekli yaptım. Zaten yaparken zorluyor peş peşe yapmak biraz yorucu oluyor ama değer