minismom Elifcc sıcak dus sonrası activing labor 3 gun falan yaptım gun asırı korunmasız iliskiye girdik gece iliskiye girdik sabaha karsı suyum geldi doguma gittim
danla2711 Elifcc merdiven inip çıktım hurma yedim pilates topunda hareketler yaptım kaldırımlarda aksak gebe yürüyüşü yaptım ve hamileliğim boyunca hareketi hiç bırakmadım nişanımın ve suyumun gelmesi sancılarımın başlaması hastaneye yatışım ve doğum hepsi toplamda 10 saat sürdü🥰
BEYZAKUCUKDAG Elifcc valla bana da hurma günde 1 bardak adaçayı 1 bardak ahududu yaprağı çayı 1 bardak zencefil çayı 1 bardak tarçın çayı iç dedi yürüyüş yapıyorum suquat yapıyorum ama en etkilisi birliktelik oluyor korunmasız şekilde
1Ali Activating labor egzersizi, kesinlikle öneriyorum 38.haftadan sonra yaptım hem açılmam hızlı ilerledi hemde onu yapıp yattığım gece doğum başladı
1Ali Elifcc haftanız ilerideyse gün içerisinde 2-3kere yapın mutlaka, önerdiğim ve fayda gören bir çok insan var ilk öncede ben🥰
Elifcc 1Ali bebek daha fazla kilo almadan doğsun istiyordum doktorum kendiliğinden başlamadığı sürece asla başlatmak istemiyor benimde çatım var deneyeceğim mutlaka inşallah faydası olur 💕🫶🏻 peki benim rahmim yumuşamış açıklık 2 cm sizinde böyle bir durum varmıydı egzersiz yaparken acaba
1Ali Elifcc hiçbir şey yoktu kanalda bile değildi🤣39+0da gittiğimde her şey yolundaydı egzersizi biraz fazla yaptım sanırım 5gün sonra doğum yaptım ve bol bol yürüyüş
minismom Elifcc insalla olur neden istemiyo ki araya bide 40 gun gircek 40 tan hemen sonra kimi doktor izin vermiyo bile korkuyomu
Elifcc minismom korkuyor maalesef ya erken doğum tehlikem vardı tabi olmadı çok şükür vakti geldi ama onda kaygı kaldı 🥹 sizde ilişkiden önce açılma vs varmıydı açılmam sadece 2 cm 🥲
minismom Elifcc benim 14. haftaya kadar yasaktı sonrasında surekli girdigimiz icin iliskidenmi acıklık oldu baska biseydenmi bilmem ama 36 dan itibaren 1 cm acıklıgım vardı suyum gelince acılmam ilerledi