Hkrtbg Gulsahparla FSH lh vs iyi ama testesteron biraz düşük. Son bi aydır çok düşük beslenme ile baya kilo verdi ondan mı hormon düşmüştür acaba
arven000 Hkrtbg ben sprem testlerine %100 güvenmiyorum ya stres altında olan şey sonucu ne kadar iyi çıkabilir? Sağlam beslensin,takviye alsın eşin. Benimki maxigo alıyor
Tamarix Kanye bizde devlette o şekilde yapıyoruz devlette oda yok arkadaşım 8 tane sperm testi yaptırdık hepsi doğru özeldekiule aynı yani o kadar paralar vermeye gerek yok
Oznurozkatarr Hkrtbg bence ondan siz perhize uyup tekrardan yapın bide normalde mi yaptırdınız özel de mi
Hkrtbg Oznurozkatarr devlet hastanesinde yaptık. Lavaboda yap gel demişler tiksine tiksine stres altında yapmış adamcağız. Biz de muayene olurken çok zorlanıyoruz ama erkeklerin bu şekilde test vermek zorunda kalması üzücü
mardine474 Hkrtbg Bence de bir yanlışlık olmalı böyle inanıyorum çünkü bir gebelik geçirdiğini söylüyorsun yani ne kadar olursa olsun sağlıksız olsa da Sonuçta bir gebelik yaşamışsın bu siperin ve yumurtanın döllenebildiğini gösteriyor içinizi Ferah tutun gerginlik yaratmayın Bence tekrar bir gidin. Umarım her şey gönlünüzce olur eşiniz de şu an çok streslidir eminim bu daha çok ona kaygı yaşatır
Hkrtbg mardine474 inşallahhh yanlıştır inşallah 🤲 konuyu açmamaya çalışıyorum üzülmesin diye ama içim içimi yiyor. Daha önce bir kere hamile kaldığım için hiç beklemiyorduk bu sonucu. İkimizi de inanılmaz sarstı. Ben dış gebelik yaşadım. Sorunu hep benden yana aradık. Beklenmeyen bişey olunca insan ayrı bi etkileniyor
Duygu027 Hkrtbg Bence bende eşim epilepsi olduğu için sperm değerli düşüktü. İlk düşük yaşadım. 1,5 seneye yakın tedavi gördüm. Tam tedaviyi bıraktım. Ümidimi kestim. Tüp bebek düşünürken hamile kaldım
Kelebekkkk34 Hkrtbg bence bekleme canım imkanın varsa özele git yoksa bu bekleme süresi size ızdırap olur. Ben araştırdım özellerde 1500-2000 arası fiyatı var ve sonuç hemen ertesi gün çıkıyor
mrvakcn Hkrtbg özel laboratuvarda yaptırın bilerek yanlış vermezler tüp bebek merkezleri doktorlarla vs anlaşmalari yokki ne alaka ya.. Bakırköy’de 2 bin vermiştik biz 3 gün perhiz
Mama_ustasi Hkrtbg Merhaba. Eşim sperm testi vereceği zaman perhiz süresi sorulmuştu. 3-4 gün uygunmuş. Ayrıca numune kabını bekletmeyin direk teslim edilmesi gereken yere verin. Eğer devlette emin olmazsanız özel hastaneye gidin isterseniz. Perhiz süresi çok önemli
Hkrtbg Mama_ustasi perhiz süresinden dolayı belki sperm kalitesi kötü çıkardı ama tamamen sıfır çıkması çok tuhaf geldi. Üstelik ben 11 ay önce hamile kaldım