Hkrtbg Eşim bugün sperm testi sonucunu aldı ve sperm sıfır hiç yok 17 Mayıs cumartesi akşam 7 gibi cinsel birliktelik oldu 20 Mayıs sabah 9 da test verdi Süre 2 gün 15 saat falan yani Yanlış olma ihtimali var mıdır sizce Doktor tekrar test istedi taa 10 Haziran’da Ben geçen sene hamile kaldım ama sağlıksızdi kürtaj oldum Lütfen daha önce benzerini yaşayan varsa söyleyin evde yas havası var resmen
Oznurozkatarr Hkrtbg bizde tedaviye başlamadan önce vermiştik doktor 3 gün perhiz demişti yapılmicak diye belki erken diye yanlış çıkmıştır olabilir sordun mu doktora
Pitircigin_annesi Hkrtbg bizde verdiğimizde 3 gün dediler diye 4 gün perhiz uyguladık garanti olsun diye
sadbut Hkrtbg yani şöyle söyleyeyim teyzemler yaptırmıştı bi süre önce hatta onlardada bekletmeden getirin vs demedikleri dikkat etmedikleri icin sıfır cıkmıstı baya üzülmüşler vs sonra baska yerde direkt test verdiler dikkat edilmiş baya yüksek saglıklı bi sayı cıkmış sonuç acaba yapan yerle yada sizin verdiğiniz örnekte bi sıkıntı olabilir mi acaba emin değilim sadece teyzemin anlattıgını soyluyorum bende baya moralleri bozulmuş cunku ikinci gittikleri yer beklememiş olması lazim ona gore saklanması lazim vs demisler
mardine474 Hkrtbg Bence de bir yanlışlık olmalı böyle inanıyorum çünkü bir gebelik geçirdiğini söylüyorsun yani ne kadar olursa olsun sağlıksız olsa da Sonuçta bir gebelik yaşamışsın bu siperin ve yumurtanın döllenebildiğini gösteriyor içinizi Ferah tutun gerginlik yaratmayın Bence tekrar bir gidin. Umarım her şey gönlünüzce olur eşiniz de şu an çok streslidir eminim bu daha çok ona kaygı yaşatır
Hkrtbg Oznurozkatarr bize perhiz denilmedi. Hemen hemen üç gün kadar. 2 gün 14 saat Bu yüzden mi yanlıştır acaba Düşünmekten delirecegim 😓
Gulsahparla Hkrtbg daha önce biz de verdik baya araştırdım kalitesi düşük, hızı yavaş , sayısı az vs yorumlamalar çok gördüm ama sıfır diye bişeyi ilk defa duyuyorum bi yanlışlık olabilir gerçekten
Oznurozkatarr Hkrtbg bence ondan siz perhize uyup tekrardan yapın bide normalde mi yaptırdınız özel de mi
Hkrtbg Gulsahparla Hacim: 3.5 mL Renk: Normal Viskozite: Normal pH: 7.9 Sperm Sayısı: 0 (Hiç sperm hücresi görülmedi – Azospermi) Hareketlilik: Değerlendirilemedi (sperm yok) Morfoloji: Değerlendirilemedi (sperm yok) Lökosit: 0-1 lökosit Böyle sonuç
Hkrtbg sadbut eşim devlet Hastanesi’nde yaptı. Çok afedersiniz lavaboda yap getir demişler. O da o şekilde numuneyi vermiş. Bilmiyorum onla alakalı olabilir mi
Gulsahparla Hkrtbg valla bence bi daha gidin yanlış baya baya yani hormonal bi bozukluk olur sperm 0 olsa adamlarda yani biz nasılsak yumurta konusunda onlar da öyledir yani. En az 3 gün perhiz yapıp gel diyip hastanede zaten istiyorlar örneği eşim devlette verdi 2 3 kere ayrı ayrı zamanlarda gayette sonuç aldık Hkrtbg
Kanye Hkrtbg bir de lavabo da mı yapılmış dedin .özel hast.oda TV var adapte olmadan olmaz o. Sen başka yerde yaptır bak dua edeceksin bana cnm.
Kanye Hkrtbg moralini bozma cnm biz özelde yaptırdık perhiz olmadan olmaz hemen olumsuzu düşünme tekrar yaptır kafan rahat olsun ama beklemeden hemen alıyorlar özel de. Bu sıkıntıların sonunda selamet var bebiş için.
Tamarix Kanye bizde devlette o şekilde yapıyoruz devlette oda yok arkadaşım 8 tane sperm testi yaptırdık hepsi doğru özeldekiule aynı yani o kadar paralar vermeye gerek yok
Hkrtbg Gulsahparla FSH lh vs iyi ama testesteron biraz düşük. Son bi aydır çok düşük beslenme ile baya kilo verdi ondan mı hormon düşmüştür acaba