Ceydaa61 Sevilaydmrc 1555 çıktı değerim çok şükür☺ Bugüne aldırdım doktor randevumu. İnşallah kese oluşmuştur🙏🏻
Ceydaa61 Sevilaydmrc bu arada Banu çiftçinin uygulamasını indirmeni tavsiye ederim. Harika bir doktor ve hafta hafta gebelikte neler yaşanıyor hepsini videolarda anlatmış
Aysenurtsr Ben adetim 7,8 gun gectikten sonra doktora gittim. 5 haftalikti ogrendigimde beta degerim 17261 di baya yuksekti 🙄
Ceydaa61 Aysenurtsr maşallah baya yüksekmiş. Böyle olunca hemen aklıma ikizler geliyor ☺ Peki kese gözüktü mü
Aysenurtsr Ceydaa61 cok istiyordum ikizim olmasini ama nasip degilmis simdilik🙂 tek bebek. Gittigimde hemen kese de bebekte gorunmustu.
Sevilaydmrc Ceydaa61 bebişimizi gördük canım kalp atışı için 20 gün sonra gel dedi inşallah aksilik çıkmaz 🙏
gigi Ceydaa61 bende baktırdım 2000 çıktı Benin’im de muayene olmadım ama kendi dr bekliyor cuma randevu verdi çok heyecanlı cuma nasıl gelecek bilmiyorum ☺
Ceydaa61 Denizeliha daha hiç doktora gitmedim. İnşallah bugün gidicem 4 gibi. Değerim sağlıklı yükselmiş mi diye kan verdim bugün
Tugce3004 Ceydaa61 bizim tam 4+6ydı keseyi vajinal ultrosonla gördük canım inşallah görürsün sende hayırlısıyla 🙂
lulu_ Ceydaa61 Ben ilk öğrendiğimde Beta-HCG testinde değerim 37962.02 çıkmıştı 😊ertesi gün kontrole gittiğimde kalp atışını da duymuştuk çok şükür ♥o zaman 6 haftalıktı.