Ceydaa61 gigi sen baya erken öğrenmişsin ☺ Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 Baya yakınız seninle. Benim de son adet tarihim 23 Aralık. Yalnız ben 15 Ocak’ta kanda baktırmıştım çıkmamıştı. 25 Ocak’ta 270 çıktı
gigi Ceydaa61 geç döllenme olmuştur senin yarın hepimiz inşllah güzel sonuçlar alırız yazarız buraya 🙏
SelinTrkan Ceydaa61 bende çok erken öğrendim 74 dü ilkinde 2 günde 264 oldu 6 gün geçti yarın kan testi yaptırcam cuma da randevum var inşşalh görürüz bebişlerimizi☺
Ceydaa61 SelinTrkan inşallah Rabbim hayırla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin☺ Yarın ben de kan vericem sonucu yazalım çok merak ediyorum ☺
Mila Ben de 1-2 gün kala öğrendim 205.2 çıktı değerim kese görünmedi.29-30 günde bir olurdum.Haftaya gel kese için dedi.Bakalım bu hafta gideceğiz inşallah keseyi görmek kalp atışını duymak nasip olur 🙏🏼🙏🏼bekleyen herkese 🙏🏼🙏🏼👼🏻
Meltem19 Ceydaa61 hayır gec dollenme oldu benım adet duzensızlıgım vardı son adetım 24 agustostu ultrasonda 26 eylul 2gune kan verdım kalp atısı duyulana kadar ilk basta normal gitti sonra bı anda cok yukseldı sonra 2katı yukselmedı ama doktor %70yüksrlmesı yeterlı dedı .
Sevilaydmrc Ceydaa61 merhaba canım şu an doktordan geldim İkiz filan demedi bişey ve bebeğimi ilk kez gördüm Rabbim sana şükür 👶🙏 son adet tarihim Aralık 24 idi
Ceydaa61 Sevilaydmrc çok şükür çok sevindim ☺ Kese göründü o zaman☺ Ne kadarlıkmış peki☺ Ben daha yeni uyandım gitmedim henüz
Sevilaydmrc 20 günn sonra gel dedi kalp atışı için. Bugun o resmini gördüm ya dünyalar benim oldu tam olması gereken yerde dedi inşallah 20 gün sonrada o minik kalbi duyarız 🙏👶
Ceydaa61 Sevilaydmrc inşallah çok heyecan verici ya😍 darısı başıma inşallah☺ Uyku problemin var mı ben hiç uyuyamıyorum😣
Sevilaydmrc Ceydaa61 inşallah görürsün canım 🤗 geceleri çok uyanıyorum ağrım sızım yok ama uyuyamıyorum belki de heyecandandr bu hallerimiz
Ceydaa61 Sevilaydmrc belki de☺ Ben normalde uykuya çok düşkünüm ama öğrendiğimden beri uyuyamıyorum uyanıp duruyorum ☺ Senin de ilk bebeğin mi
Sevilaydmrc Ceydaa61 heyecan canım başka bişey değil çünkü bende aynı durumdayım 😀 ama olsun değer herşeye ilk hamileliğim 6aylık evliyim daha
Ceydaa61 Sevilaydmrc bu arada Banu çiftçinin uygulamasını indirmeni tavsiye ederim. Harika bir doktor ve hafta hafta gebelikte neler yaşanıyor hepsini videolarda anlatmış
Zumra_zelal3 Ceydaa61 şu an 4 aylik hamileyim tatlıdan tiksindim diyebilirim eski tuzlu şeyler daha cazip geliyor açıkçası cinsiyetimiz erkek ilk gebeliğim de de aynı şekilde eksi şeyler yemek istiyordum ilk bebegim de kızdı bunlar bence hurafe 😆