Miracle_1 mor_menekse1 bu kez ilk defa yapmıyorum stres ama yine negatif gece karın ağısıryla uyandım şimdi de var gibi adet olmadım henüz
mor_menekse1 Miracle_1 kiz dusunme sürekli vllla akışına bırak benim 5 gün yarın 4 kaldı sata ama hiç test yapmadım kndimi dinlemedim baklm 😂 güzel sonuçlar alalım insAllah
mor_menekse1 busrax_ acle etme kndininstrese sokma olsada öğreneceksiniz olmasa da nedir bu sabırsızlık canim aaa benimde yarın 4 gün var ama bekliyorum
A_nuur19 Mariam1 Gylcu Eslem2112 mor_menekse1 Miracle_1 Bat 27-28i belirtilerim vardı aslında ama çıkmadı 🥺 Çok yoruldum tek çizgi görmekten
mor_menekse1 busrax_ kafaya takip ne kadr kovalarsan okdr kaçar ve olmaz düşünme onemseme inan tutar hemen ben ilk gebeligimi 10 gün gecikmeyle öğrenmiştim ikizlerim olmuştu :) şimdi 3. Düşünüyorum aynı sakinlikte
Gylcu Kızlar ya bebetime kaset test kullanan var mı kuruma çizgisi çıkarıyor mu bat 29 dün akşam yaptım önce negatif sandım ama 2 saat sonra çizgi belirdi şuan sabah daha net görünüyor ama ilk 15-20 dk yoktu
mor_menekse1 Gylcu benimde bat 29 ama beklemedeyim kuruma çizgisi de olabilir bilmiyorum ki sanah ilk idrarla yapsaydin
Sibelldl Bat 20 Nisandı , 2 gün önce yaptım kaset test pozitif kanda verdim pozitif bugün tekrarlamam lazımdı ama pazartesi tekrarlayacağım yükselmesi nasıl diye
Gylcu mor_menekse1 bu sabah yapamadım çıkmaz düşüncesi ile cesaret edersem gün içinde yaparım muhtemelen kuruma çizgisidir 🙈
Sibelldl mor_menekse1 40 çıktı artık bakalım nasıl olacak planlı bi gebelik değildi bebeğim küçük ve aşılama ile baya tedavilerle 3 yıl sonunda olmuştu şimdi hiç beklemedeğim bir anda ve tedavisiz olmaz diye ufak bir şok yaşadık 🤷♀️
mor_menekse1 Gylcu ben ilk idrarda daha net sonuç vercegine inaniyorum 😄 kekse yapsaydın ben cesaret de değil gecikme bekliyorum erken igrenip aman yükselmedi falan stresi yaşamak istemiyorum
Mariam1 Eslem2112 yalancı pozitif geçmiş elinde o zaman canm ben negatif göreceğim için yapmayı düşünmüyorum kafam esmese