Sibel98 EbCey evet ertelemeyin ne kadar erken önlem alınırsa o kadar iyi,benim ağrılarım devam ediyor bakalım ne kadar durabilcez.
MaviNur25 Sibel98 31 den beri erken risk taşıyorum haftanız normal geldi yani biz oraları görürsek şükür her gecen gün için dua ediyoruz şimdi 33+3üz her gün farklı stres korku yasıyorum küçük diye bence sende stres yapma doğarsada bir şey olmaz inşallah duâ edin rahat takılın yormayın kendinizi dinlenin bol bol
Sibel98 MaviNur25 ilk doğumum vaktinde olduğundan bunda erken geliyor, evet stres yapmamaya çalışıyorum ama işte ister istemez korkuyorum, İnşallah sağlıklı bir sekilde gelir bebişlerimiz, dua etmekten başka birşey yapamıyoruz.
MaviNur25 Sibel98 bende öyleyim ilki 39+1de geldi bu cok erkenci şaşırıyorum korkuyorum bilmiyorum bi çıkmaz içindeyiz hakkımızda hayırlısı olsun
Sibel98 EbCey Canım biz duramadık pazar günü ağrım çoktu hastaneye gittik,ağrı çok çıktı nst de yatış verdiler,bide kan değerlerim çok dusukmus kan verdiler 3 ünite, gece apar topar sezeryana aldılar, tam 35 haftalık dünyaya gözlerimizi açtık🥹😊
EbCey Sibel98 Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla ve mutlulukla büyütün bebeğinizi. Sanırım beni de yakın zamanda alırlar. Yarın randevum ama dayanabilir miyim bilmiyorum ☺️🌹🫶🏻
Sibel98 Kubra001111 teşekkürler, İyiz çok şükür evimize geldik, biraz sarilik çıktı ama suanlik yatış yok, inşallah gerekde kalmaz.
Kubra001111 Sibel98 inşallah bol bol emzirmeye çalışın ve sık olmalı inşallah en güzel şekilde atlatırsnz bende 35 haftalığım sancım düzensiz de olsa çıktı bugün kontrolüm var bende merak ediyorum süreci ilk gebeliğim bide
Sibel98 EbCey amin çok teşekkür ederim 😊 sizde sağ sağlim kucağınıza alın inşallah, zamanında vaktinde olur inşallah 😊
Sibel98 Kubra001111 inşallah yarın kontrolümüz var bakalım, mutlaka ağrınız olduğunda beklemeyin erken falan anlamıyor bebişler, vaktinde gelir inşallah anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi,sağlıcakla alın kucağınıza.
Kubra001111 Sibel98 inşallah amin doktorum 5 dakikada bir olan sancıyi lekeyi ve su gelmesini dikkate al dedi Haziran 13 de tekrar kontrolüm var artık sık gorusecegiz dedi