Acelya11 Benimennembirmelek martın kaçına doğum yaptnuz bende 15 martta doğum yaptım 2. Çocuğum ama gitme imkanım yok buara ne kadar yatmış merak ettim
Zeyzeykr Denizz43 ashb den mesaj geldi gidip çektinizmi gerçekten banada öyle mesaj geldi devam ediyor yazıyor bende çekebilirmiyim benimde 2. Çocuk şubatta doğum yaptım şubattan itibarenmi yatıcak
Aslaninannesi_ Kozlar benim ilk çocugumdu 5 bin çektim yanımda kadının 2.cocuguydu 3 bin çekti önümdeki 20 bin çekti kaç çocuktu bilmiyorum
Elis27 Denizz43 yaaaa bende Nisan da doğum yaptım hiç msj dahi gelmedi benimde üçüncü çocuğum . Mart kaçta doğum yaptınız nerde yaşıyorsunuz bide çocuklarınız kaç yaşında? En büyük kaç yaşında
Cacaege Sima789 e devlet üzerinden girş yapın doğum yardımı yazın çıkana tıklayın bir yere yönlendirecek orada istenilen bilgileri doldurun. Tabi bunların bebek sağlıklı doğup kimliği çıkınca olması gerekiyor
Elis27 Denizz43 😁😁😁 bu uygulamada daha önce red aldıklarını yazdıkları için merak ettiklerimi sordum cnm
Denizz43 Elis27 o Red alanlar yanlış bisey yapmıştır çoğu kişi niye onaylandı verilmeyecek olsa herkese Red gelirdi ama ya çoğu kişinin geliri yüksektir veya yanlış bisey yapmıştır
ikimelekannesii22 Doğum yaptığınız ay sayıldımı kızlar?? 12 martta doğum yaptım 3 bin yatmış ikinci cocuğum
Kadiss babymom1_ bu devam ediliyor yerine nerden bakiyoruz acaba ben hiç göremiyorum doğum yardımı başvuru sonucu sorgulamaya giriyorum ama ne zamandan beri teknik arıza var diyor