Eloo07 Anneeadayi başvuruyu nasıl yaptınız acaba? Bir de süresi var mı ne zamana kadar yapılması gerekiyor?
Edailkemomm ShutUp ay bilemedim kii uygulamada sağ da altta soru sorma yeri var mesaj 💬 yeri gibi böyle bir işaret ordan sorun belki cevaplarlar temsilciler
Nymphadoraa ShutUp benim de devam ediyor gözüküyor. Uygulamada sabah ödeme kaydı yoktur yazıyordu. Şimdi baktım henüz ödeme kaydı oluşmamıştır yazıyor. Daha yatmadı sanırım 😐
Benimennembirmelek Denizz43 sizin kaçıncı çocuktu ne zmn doğdu benimdr ikinci şubatta doğdu Haziran’da yatacakmiş aradım da bana ne kadar yatar acaba
Benimennembirmelek Denizz43 size mart nisan mayıs üç ayın ödemesi yatmiş banada 6 bin civarı fln yatacak sanırsam
Acelya11 Denizz43 Denizz43 teşekkür ederiz 🥰 İkinci çocuk demiş ama 3 veya 4500 yatması gerekmiyormu hanımefendiye
Zeyzeykr Denizz43 ashb den mesaj geldi gidip çektinizmi gerçekten banada öyle mesaj geldi devam ediyor yazıyor bende çekebilirmiyim benimde 2. Çocuk şubatta doğum yaptım şubattan itibarenmi yatıcak
Acelya11 Benimennembirmelek martın kaçına doğum yaptnuz bende 15 martta doğum yaptım 2. Çocuğum ama gitme imkanım yok buara ne kadar yatmış merak ettim