Sevdece Elifmehmetemin yani cocuklar olunca surekli yatmak mümkün olmayabilir evet ben de yatakta geçirmek istemem zaten ya
Elifmehmetemin Sevdece aynen ben doktora da dedim ben yatamam benim bana ihtiyaç olan çocuklarım var diye kendini yormadan hayatına devam edebilirsin dedi o zaman
myangelson Sevdece ben çok şükür kucağıma aldım bebeğimi 37+0 da tansiyon sıkıntısından dolayı acil sezaryen oldum ama o zamana kadar hep yattım serklajdan sonra 35 mm olmuştu rahim ağzı
Betul0909 myangelson kısalınca ben en iyi ihtimalle sabitlenirse ona şükür diyordum uzayabilen bişey olduğunu bilmiyordum
myangelson Betul0909 artıyor ama dikkat edilmediği sürece azalma oluyor tabi. Benim rahim ağzı çok iyi olduğu halde doktorlar hep yat diyordu 32. Haftada yavaş yavaş 10-15 dk dolaşmaya izin vardı doğuma kadar hep yattım kısaca 🥲
Happymombusra 262634nur en son 29+6 da ölçüldü canım o zaman 29 mm şimdi 31+3 hafta oldum o günden sonra gitmedim daha kontrole Progestan kullanmaya devam ediyorum
myangelson Betul0909 dikişten önce 10-11 ölçüldü. Dikişten sonra 35 ölçüldü daha sonra muayenelerde bakılmadı